Топ 10 земји за 2011 година

Член од
20 ноември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
2
[/COLOR] Дојди да се тргува. Знаеш ли каква препродавањето и нелегална трговија оди? Правам по 100 00 долари на сезоната профит а не давам и лев даноци. Даваш 100 долари на полицајците и сеправјат дека не гледаат ништо
И вие влеговте во Европска Унија, а кај нас не можат ни семки да продаваат ако не плаќаат данок :tapp:[/QUOTE]


Нема Европјани не сме. Само на хартија сме Европејци. Бај Ганьо сме - литературен и национален херој. Сега Бојко сака правила и ќе го гоним. Не ни се допаѓа.:nenene:
Да ни суди европскиот унија - ќе си плаќаме казните. Смешни се,
Ама не дадеш ли 100 долари на полицајците ќе ти Одер газот.

Знаеш ака се гради во Бугарија - заградувани си 2 декари земја каде што си се допадна слободна и откриваш некој 100 годишен старец да каже дека дедо ти е пасјал овците таму, но Тодор Живков ти е ја зел. Ова поминува 100% во судот и земјата веќе е твое.

Јас така сум украл 4 декари. А немам пријатели со власт.

--- надополнето ---

Руска вотка без бандерола (од таа со лути пиперки и златните струготини). Купувате за 20 евра и ја продавате за 150 евра. Лаже нешто Германец тинејџери дека тоа пијат руските милијардери. Нели треба да е богат и Тарик пред девојките веднаш купува.

Најмногу смр'дливите бугарски цигари, кои ги има на 3 места во бугарија и ги пишуваат најголем долните пијаници - најдеш без бандерола за нив нема никакви знаци за потекло. Дополнително се со арома на јагоди, ванила, чоколадо и нане, бидејќи едноставно се смрди и ако нема мирис ќе умреш од лош тутун - кажеш им од Дубаи увоз. Дадеш им да пробуваат една - рече ти многу убави гледа дека се квалитетни. Тие друг пат не се видел duty free - 25 евра. Запалка со ласер од Кина за 1 евро - 5 евра. Веднаш купуваат. И многу други.

--- надополнето ---

Руска вотка без бандерола (од таа со лути пиперки и златните струготини). Купувате за 20 евра и ја продавате за 150 евра. Лаже нешто Германец тинејџери дека тоа пијат руските милијардери. Нели треба да е богат и Тарик пред девојките веднаш купува.

Најмногу смр'дливите бугарски цигари, кои ги има на 3 места во бугарија и ги пишуваат најголем долните пијаници - најдеш без бандерола за нив нема никакви знаци за потекло. Дополнително се со арома на јагоди, ванила, чоколадо и нане, бидејќи едноставно се смрди и ако нема мирис ќе умреш од лош тутун - кажеш им од Дубаи увоз. Дадеш им да пробуваат една - рече ти многу убави гледа дека се квалитетни. Тие друг пат не се видел duty free - 25 евра. Запалка со ласер од Кина за 1 евро - 5 евра. Веднаш купуваат. И многу други.
 
Член од
23 јуни 2011
Мислења
9.636
Поени од реакции
3.202
Јас попрво би ја ставил Бугарија на прво место отколку Албанија. Незнам што има толку Албанија да понуди. Јас би рангирал:
-Бразил
-Тајланд
-Мексико
-Шпанија
-Бугарија
-Грција

А Албанија никако нема да ми се најде во списокот.
 
На врв Bottom