Пиењето ладно, секако доколку не се работи за млеко, чај или кафе, кои љубам да ги пијам млаки. А јадењето не знам какво го сакам пошто имам гладни очи и никогаш не чекам да стане млако или ладно, секогаш се горам од старт :kesa:
Темава е малку чудна како преферирате да ви биде јадењето или пијалокот...на анкетата имаш ладно топло млако...како да одговорам кога сакам топло јадење со ладен пијалак ,ај пробај топло јадење со топла кока кола
Јас пак се ладно и јадење и пиење.Единствено нешто што пијам многу вруќо е кафето а друго се ладно.Пример јас не можам да јадам супа ако е вруќа или пак ако е млака, мора да е ладна. Или пак вруќо млеко нема шанси да испијам.Добро ете и чајот се прифаќа како вруќ.Друго мислам дека се ладно.
Зависи за каков пијалок станува збор.Ако е алкохолен тогаш сакам ладен,а ако се работи за кафе,млеко,чај,какао тогаш топло.Јадењето го сакам многу топло.Не ми е убаво ако е ладно.
Храната ја јадам топла (зависи што јадам, се разбира), значи она што се готви го јадам додека е топло, а пијалоци пијам ладни, освен турското кафе, затоа што некогаш пијам и ладни кафиња, како ладно нес и слилно.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.