koleee
Убер Македонче
- Член од
- 6 јули 2008
- Мислења
- 643
- Поени од реакции
- 42
хахаха глупак е бе незнам тука одредени луѓе зошто се лутат кога велиме дека е глуп најглуп... па така е...Тоа ти е однесувањето на еден Hardcore рапер
хахаха глупак е бе незнам тука одредени луѓе зошто се лутат кога велиме дека е глуп најглуп... па така е...Тоа ти е однесувањето на еден Hardcore рапер
Каква врска има ако ти се преслушани 90% од 4 гига празна музика?Не инсистирам на квантитет over квалитет, туку инсистирам на тоа да пред да коментирам нешто многу подобро е да сум запознаен со тоа. Во овој случај (македонскиот рап), ти докажувам дека сум стварно запознаен со тоа. Рачунај дека 90% од сите песни што ги имам ми се преслушани. Ти можеш да се пофалиш со такво нешто? Или освен САФ, Легија и евентуално Токсикологија не си ни слушнал за нешто друго?
Да се вратам на темата. Со задоволство ќе му го преслушам новото ЦД на Тони, што поради мој избор, што поради препорака на АцеНЛ кој добро стои со цела таа екипа, а пошто он е апла навлезен во рапот фала богу дека знае што чини, а што не. Бидејќи вика дека ова СТВАРНО ќе чини ви препорачувам и на вас да го слушнете.
А која е разликата уствари од Саф и Тони зен ?Каква врска има ако ти се преслушани 90% од 4 гига празна музика?
Со кој памет споредуваш САФ со Тони Зен?
И кој КУР ако му е трети албум, демек САФ имаат помал успех?
Коа САФ праеа МУЗИКА тони зен пелени носеше.
Да не беа Чиста, да не беа САФ, немаше ни да постои рап у македонијава...
А ти ми го величиш Тони > Пики Сипи, шо е ебан гениј за него..
Патем, поздрави го Аце од Гордон..
А која е разликата уствари од Саф и Тони зен ?
Хах абе будала ни Саф знам ни саф сум слушал Тони зен сум го видел на ТВ а не сум го слушал и шо тие чудно????
Нема разлика!
Зошто?А која е разликата уствари од Саф и Тони зен ?
Ај не лажи гарант имаш некоја порка скриена низ фолдерите.Ако имаш контра аргумент на сликава подоле, те молам пиши ми. Во спротивно, да не слушнам веќе од тебе "необразован пацер" или нешто слично пошто ова е мој доказ дека сум далеку пообразован од тебе и знам многу повеќе што е и како е во македонскиов рап. :salut: