Тони Зен

S

StormRage

Гостин
Само необразован пацер може да величи квантитет over квалитет во life changing уметност, Музика.
Точно (ќе ти даев зелено ама ми ги украдие :)) види... тони е најдупка рапер шо во последниве неколку години го иам чуено... полошо е шо многу го форсираат а дечково е безвезе... текстојте му се циркуз баба да ги пишеше нешо попаметно ќе напишеше така да
FAIL

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Нема врска... Иако има глупи и едноставни текстови, дечкото е паметен.
Мислам, факат дека е паметен. Цели кон правата слушателска маса. Простата.
А таквите највеќе ги има, па наравно дека 3 албума ќе извади...
Ене го и Аго, 20 години е на сцена [добро де -.- андерграунд и цел тој филм, i know, back tha fuck off.], али мора да има и такви бе бачко, што би слушале бубуљичави нафурани пубертетлии ондак?

S

StormRage

Гостин
Нема врска... Иако има глупи и едноставни текстови, дечкото е паметен.
Мислам, факат дека е паметен. Цели кон правата слушателска маса. Простата.
А таквите највеќе ги има, па наравно дека 3 албума ќе извади...
Ене го и Аго, 20 години е на сцена [добро де -.- андерграунд и цел тој филм, i know, back tha fuck off.], али мора да има и такви бе бачко, што би слушале бубуљичави нафурани пубертетлии ондак?
е па од такви пари се прај бе :) иам еден школски абе шо да е само тони фен да се викат...

Срамота за хип-хоп културата, а воедно и Македонија. Затоа.
дада

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Само необразован пацер може да величи квантитет over квалитет во life changing уметност, Музика.
Ако имаш контра аргумент на сликава подоле, те молам пиши ми. Во спротивно, да не слушнам веќе од тебе "необразован пацер" или нешто слично пошто ова е мој доказ дека сум далеку пообразован од тебе и знам многу повеќе што е и како е во македонскиов рап. :salut:

Attachments

P

Princ

Гостин
Све хејтер до хејтер... Како бе не ви скурчи само да серете? :toe:
Секоја чест за Тони. 3то цд. Нешто што малце рапери во Македонија можат да се пофалат со тоа. Дури ни САФ што толку ги величате не стигнаа до 3 (ако рачунаме заедно со Чиста Околина)... Единствено Џака може да се пофали со нешто повеќе.
Малку офтопик, ама да ги споредуваш САФ и Чиста Околина со Тони Зен (стап-ми-е-двор-ми-е-оваквово-чаршија) и Слаткар... уствари не можеш ни да ги споредуваш, батали.

Со среќа Тони Зен, најбољи си :back:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ако имаш контра аргумент на сликава подоле, те молам пиши ми. Во спротивно, да не слушнам веќе од тебе "необразован пацер" или нешто слично пошто ова е мој доказ дека сум далеку пообразован од тебе и знам многу повеќе што е и како е во македонскиов рап. :salut:
Ама ти упорен си? :) Поштуем :) Инсистираш на квантитет а не на квалитет :) :pos:

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Малку офтопик, ама да ги споредуваш САФ и Чиста Околина со Тони Зен (стап-ми-е-двор-ми-е-оваквово-чаршија) и Слаткар... уствари не можеш ни да ги споредуваш, батали.

Со среќа Тони Зен, најбољи си :back:
И едните се рап. И другите се рап. И едните имаа комерцијално издаден албум (САФ), и Тони и Слаткар имаат. Од такви поделби како што правите вие веќе нема рап во македонија. Затоа и си фурам транс. Барем таму секој си ги поштува македонските артисти и дџ-и.

P

Princ

Гостин
Не правам јас поделба, увото мое прави поделба. Ако ги споредиш САФ и Чиста Околина, уживај, нема да им дадеш во вредност на Слаткар и Тони Зен. Пак исти ќе си останат.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Јованов рекордс хахаха Македонскиот 50 цент.Се проебаа за ебени пари

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Шо беше тоа бе не загледав баш добро нешто на ексклузив на А1 Тони-зен спиел по кафичи :pos:
Знаев дека е глуп ама не до толку

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Шо беше тоа бе не загледав баш добро нешто на ексклузив на А1 Тони-зен спиел по кафичи :pos:
Знаев дека е глуп ама не до толку
Се ќе направи за ебени пари реклама му е тоа да му се шиткаат цдињата жими таквото спиел

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ама ти упорен си? :) Поштуем :) Инсистираш на квантитет а не на квалитет :) :pos:
Не инсистирам на квантитет over квалитет, туку инсистирам на тоа да пред да коментирам нешто многу подобро е да сум запознаен со тоа. Во овој случај (македонскиот рап), ти докажувам дека сум стварно запознаен со тоа. Рачунај дека 90% од сите песни што ги имам ми се преслушани. Ти можеш да се пофалиш со такво нешто? Или освен САФ, Легија и евентуално Токсикологија не си ни слушнал за нешто друго?
Да се вратам на темата. Со задоволство ќе му го преслушам новото ЦД на Тони, што поради мој избор, што поради препорака на АцеНЛ кој добро стои со цела таа екипа, а пошто он е апла навлезен во рапот фала богу дека знае што чини, а што не. Бидејќи вика дека ова СТВАРНО ќе чини ви препорачувам и на вас да го слушнете.

Kajgana Shop

На врв Bottom