- Член од
- 8 февруари 2007
- Мислења
- 2.931
- Поени од реакции
- 251
потполно се согласувамМое мислење:
Тешко Срање.
Комерцијала(га)
потполно се согласувамМое мислење:
Тешко Срање.
Комерцијала(га)
Микио, сине, остави ти нивно билдање постови.за тие погоре 2цата ..
што ако се комерцијала бе ?!што има врска ..?очекувате само андерграунд дечки ?
брат овие се подобри од повеќето андерграун артисти ..
Не е лошо. Не ми се баш допаѓа..
добра е, али не како рап.... некако многу чуден правец али интересен и добар. Повеќе стилови ми има песнава одколку само хип-хоп
Комбинација од хип хоп, днб, даб..добра е, али не како рап.... некако многу чуден правец али интересен и добар. Повеќе стилови ми има песнава одколку само хип-хоп
сепак... поштуем уникатност и од мене има една 5каКомбинација од хип хоп, днб, даб..
Битот многу ми наликува на оние на Чиста околина.. не знам зошто, ама како и да е партали.
oва е чист дабстепКомбинација од хип хоп, днб, даб..
Битот многу ми наликува на оние на Чиста околина.. не знам зошто, ама како и да е партали.
Како ни трага, ни глас ? Веќе кажав.. семпл ко од Чиста, а и лириките на Кацар се стопроцентовски хип хоп.oва е чист дабстеп
за днб е многу спор (а дабот е успорен днб)
а од хип хоп ни трага ни глас (иако цел живот мислев дека хип хоп-от е начин на живот додека рап е музиката...)
иначе не е лошо, ама сме го чуле кацар и во подобри изданија
цитирање на даб степ не е топла вода...Како ни трага, ни глас ? Веќе кажав.. семпл ко од Чиста, а и лириките на Кацар се стопроцентовски хип хоп.
:wtf:цитирање на даб степ не е топла вода...
познато е дека се цитира (рапува) на даб степ, и таа музика се вика - даб степ (кој би помислил)
тоа ти е ко шо викате дека слаткар не е рапер иако рапува на неговите песни; кои исто така викате дека не се рап..
а за семплот...не би знаел дали е исто ко на Чиста Околина...ако е, ондак и на Чиста семплот не бил рап![]()
Премногу дрска песнава...Кацар се подобар и подобар станува, свака му част:helou: