Тифозите од Кавадарци

Член од
27 март 2008
Мислења
201
Поени од реакции
4
Dali ti ja gledase utakmicava ili si nagagas i si prais filmovi? acab tuka se obidoa da apsat nas clen i cela tribina pocna da vodi borba so acab i alfite koi go izvlekoa najdebeliot kraj vo prikaznava

Uste nesto zaboraviv da te prasam zosto koga gostuvavte vo jane sandanski koga vi bese napadnat avtobusot ne izlegovte tuku avtobusot naglo ubrza? ili ti togas sedese doma pa sramota e od 10 luge da bega cel avtobus so prva ekipa na lozari. pozz

nesto ne mi e jasno tuka:
1. Avtobusot bese napadnad bas pred jane sandanski taka da nemase potreba da zabrzuva.
2. Koga udri prviot kamen vo avtobusot toj odese uste 2-3 metra i zastana no koga jas prv na zadnata vrata izlegov od avtobusot ACAB me zastanaa i pocnavme da se tepame.....

ali ti sigurno piese mleko doma so majkati i sestrati ako bea tie doma a ako ne bile sigurno si trgnal po niv da si gi vratis nazad od cair

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Голем кур џам сте скршиле и ние им скршивме на ЦПБ па не се филмаме како вас али тоа ти е ДЕТСКА РАДОСТ ако ако радувајте се и тоа е за децата

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Доказ 2 ПИЧКИ!!! не прааам повеќе муабет ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ТЕПАТЕ ВИЕ САМО МОЖЕТЕ ДА БИДЕТЕ ТЕПАНИ ПИЧКИ СТЕ ВО ДУША :tapp: :pos2::pos2:
Ја сум тој во белиот џемпер за кого бидна цела фрка и у моментов кога ме сликаат на џандар му здрвив бокс затоа не си праите филмчиња!!!:pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk:

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
nesto ne mi e jasno tuka:
1. Avtobusot bese napadnad bas pred jane sandanski taka da nemase potreba da zabrzuva.
2. Koga udri prviot kamen vo avtobusot toj odese uste 2-3 metra i zastana no koga jas prv na zadnata vrata izlegov od avtobusot ACAB me zastanaa i pocnavme da se tepame.....

ali ti sigurno piese mleko doma so majkati i sestrati ako bea tie doma a ako ne bile sigurno si trgnal po niv da si gi vratis nazad od cair

Пак си во заблуда автобусот беше нападнат околу 300-400 метри од салата, кај роби тука аеродромците знаат точно кај е тоа.

мислам дека се е јасно

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сликата на Vodza кажува се. навредувавте дека ние Струмичаните и Кавадарчани сме копале по ниви незнам ти каде а уствари вие ринете хаха. ПСССССТ!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Сликата на Vodza кажува се. навредувавте дека ние Струмичаните и Кавадарчани сме копале по ниви незнам ти каде а уствари вие ринете хаха. ПСССССТ!

Дудлач, тоа е сликано за Ден на дрвото ако не си запознаен со случајот...

На вас тоа ви е секојдневна практика а дечково отишол да си ја ''засади својата иднина '' :icon_lol:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Пак си во заблуда автобусот беше нападнат околу 300-400 метри од салата, кај роби тука аеродромците знаат точно кај е тоа.

мислам дека се е јасно
оф мори мајкооо се палиш на воа? дека си маанал на автобус со камен од 100 метри ?? ДЕТСКА РАДОСТ

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
ако да дупнеш глава е децка радост тогаш во ред дете сум :pos2::pos2::pos2:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Не јадете гомна ја сум тој во белиот џемпер за кого бидна цела фрка и у моментов кога ме сликаат на џандар му здрвив бокс затоа не си праите филмчиња!!!:pusk::pusk::pusk::drk::drk::drk:
Јас слушнав дека сте ја претепале цела гарда со се Алфите и Тигрите, точно ли е тоа? И дека пред салата Јане Сандански џандарите ве молеле да не ги тепате...

Лично сте биле кај Тигрите во планината, сте му ја скршиле кичмата на сите и сте му ја запалиле базата, јас така разбрав, точно ли е тоа? И дека од тогаш наваки Тигрите виќе не гледат кошарка...

Прочитав некаде и дека Лавовите доброволно се одкажале од обезбедувањето на мечевите на МЗТ, од страв да не бидат тепани...

А пак нај јакото од се од тоа што разбрав е дека дошле една багра нежни хомосексуалци од центар и ве направиле пуздер сред Аеродром на домашен терен.....
И ви го зеле знамето??? :vozbud:
Нема шанси, не верувам јас. Не.

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Јас слушнав дека сте ја претепале цела гарда со се Алфите и Тигрите, точно ли е тоа? И дека пред салата Јане Сандански џандарите ве молеле да не ги тепате...

Лично сте биле кај Тигрите во планината, сте му ја скршиле кичмата на сите и сте му ја запалиле базата, јас така разбрав, точно ли е тоа? И дека од тогаш наваки Тигрите виќе не гледат кошарка...

Прочитав некаде и дека Лавовите доброволно се одкажале од обезбедувањето на мечевите на МЗТ, од страв да не бидат тепани...

А пак нај јакото од се од тоа што разбрав е дека дошле една багра нежни хомосексуалци од центар и ве направиле пуздер сред Аеродром на домашен терен.....
Не кажувај некои работи за кои врска немаш. Сите вие си знаете како ви се тресат јајцињата коа доаѓате у аеродром ( ако воопшто некад си бил ). Друго на темата за тепачката имаш на форумов кај што е дискутирано песто милиони пати а ти пошто тешко читаш па те мрзело да прочиташ изглеа. И поразговарај со татко ти за тоа како ќе ја преживеете зимата пошто многу снег наврна:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21

Дечко ти си out of contekst ! гитлаа

Класично селско размислување и толкување на работите..Брат ова се комплекси! А тоа што како било на утакмицата,ICO ви постираше сликичка па читајте си..Не лажеме :pos2:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
:helou:

Незнам како било... На А1, Сител, Телма, Канал5, Вечер, Нова Македонија.......
Секаде кажуваа дека дошле Сити Парк Бојс и ви правеле еротика сред аеродром....
:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom