Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Анноун

Гостин
зенит (-1) - јанг бојс 1 FT 3:1
штутгарт - бенфика 2 FT 0:2

може да се пробат сингл :
Манчестер Сити - Арис x-1
Ливерпул - Спарта Прага x-1 1:0 (0:0)
само првите две ги изиграв, ама не се жалам . 20 евра ќар .

за денес нормално , прелази и 7+ фински куп ќе пробам .

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Charlotte-Sacramento 1
Cleveland-New York Knicks 2
Miami-Washington Wizards 1
Orlando-Oklahoma City 1
Portland-Denver 1

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Boavista-Flamengo 2 @6.30
Уплатено во Ас Спорт, ама сега веќе е 1.45 за 2ка имаше грешка! :)
Ојдех да га уплатам за 15 или 20 илади не ми дадее и га уплатих само за 1000...за малку не успеја бизнисо ќе га спојаах со 2 утакмици

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Одете низ сите кладилници у Ас Спорт додека не е блокирана или додефка не га поправат грешката за да направите страшни пари!!!
Фламенго-Боависта ако ви дадат за ФЛАМЕНГО да тепа 6 и нешто пукајте одма колку шо имате и можете да најдете,после ќе се покриите у другата кладилница на 6 коефициент на Боависта и 4 на нерешено и чао пријатно!
Поздрав

P

pepito*

Гостин
Евертон - Сандерланд 1
Виган Манчестер Ј. 2
Славиа Прага - Брно 1
А.Вила - Блекбурн 1

Што мислите?

А

Анноун

Гостин
Одете низ сите кладилници у Ас Спорт додека не е блокирана или додефка не га поправат грешката за да направите страшни пари!!!
Фламенго-Боависта ако ви дадат за ФЛАМЕНГО да тепа 6 и нешто пукајте одма колку шо имате и можете да најдете,после ќе се покриите у другата кладилница на 6 коефициент на Боависта и 4 на нерешено и чао пријатно!
Поздрав
абе саат и пол барам низ Скопјево ас-спорт , не успеав да уплатам. она кај гоце студентскиот беше заклучено . Помош кој знае локација на ас-спорт во скопје нека пишува уплатни места , во карпош , центар па и аеродром ако треба

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
igra be brat 4orbe go znam kolega mi e krvavo igra stava i po 20 000 - 30 000 na tiket najiskreno
море нека биде така , само не треба да пише дека не сме фанале ливче и .....
Треба да биде поскромен и да не ја крие уплатата.Тоа му го кажав и на Бокица дечкото ме свана е сега дали ке сване и колегата твој незнам .
Само сакам да гледате реално кој го бива кој не го бива .

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
абе саат и пол барам низ Скопјево ас-спорт , не успеав да уплатам. она кај гоце студентскиот беше заклучено . Помош кој знае локација на ас-спорт во скопје нека пишува уплатни места , во карпош , центар па и аеродром ако треба
Имаш Ас-спорт кај железничка на ул. Владимир Комаров .... побрзај пошо ќе стане сумливо еве дрѕгарчето сеа оди да ја уплати му дадов на 5000 да ја стави ......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom