Не бев доволно јасен во претходниот пост? Препрочитај го.Не ми делете де филозофии,прашав само дали сакате да имате или не ??
Од каде тоа дека убиваат животни? Од каде го извади?Вака преку јутуб ви се чини лесно справување со нив,ке им дадете мачка ке и ја скинат главата и ке имаат убав подарок во својата соба...психопатска работа.
Повторувам, врколаци се 1% од нив. Или џабе што повторувам, ти ќе тераш тоа што тебе ти влегло во глава нели?Недоволно внимание ??
-Зар ова е единиот начин што го знаат дегените за да привлечат ебано внимание,ке се праат врколаци и ајде сите ке буљаат у нив...јебемти внимание.
Боље нека истрчаат 100 метра пиштол голи,повеке внимание ке привлечат така
Има некој повреден до сега? Еден!? Прекинеш да трескаш зелени.Ај ако не сега јас ке се праам Ван Хелсинг и ке ги ловам сите тие...за што ??
Да привлечам внимание
И многу паметна реплика. Ги подржувам зошто јас сум бил геј ....Ти Нептун не знам зошто ме цитираш,знам дека ги подржаваш ваквите,пошо на некој начин и ти си посебен,само си гејчо.
Ако имаш, не би зборел така за него. Или така јадеш трици за сите твои другари позади нивниот грб?тешки ретарди.......замисли ваков другар да имаш?
А причината зашто се облекуваат како личности од филмови/цртани ?
Јас не би имал против...извесен период сите поминуваме низ такви фази па што ако имаш дете кое се преправа во врколак или не знам што...Да ги прашам тие што ги подржуваат и бранат таквите забегантуси амерички нешто...
Би сакале ли да имате такво дете,да биде покажувано со прст од секој што ке помине како гледај го овој каков е ист Дракула,не се дружете со него,ке ве изеде за вечера,да го снимаат телевизии,да го гледа цел свет и лугето што не мислат како него да се згрозуваат од родителите кој не го повеле на прав пат ??
Онака чисто ме интересира
Знам дека е неконвенционално, но сепак дали е штетно? Како што виде и од видеото, а и од сликите кои ги постирав, луѓето се среќни. Веројатно ако се чувствувале запоставени, без друштво, без внимание, сега имаат се. А причината е зошто ги обожаваат карактерите. Веројатно имитацијата на Господар на Прстентите ги прави да се чувствуваат како дел од некоја авантура, нешто возбудливо и несекојдневно, спротивставувајќи се на злото и сл. Наруто е слично, каде се симболизира самоконтролата, дисциплината и боречките вештини, филозофиите на истокот и сл. Final Fantasy, уште една авантура, битка со злото, но и успешен излез од реалноста, која, факт е, дека е многу досадна, полна со проблеми, негативна енергија и нема што многу да им понуди. Едноставно на некои луѓе им е потребно да си го освежат секојдневниот живот или да го акомодираат на начин на кој ќе им биде забавен, а не досаден.А причината зашто се облекуваат како личности од филмови/цртани ?
-Претпоставувам дека имаат проблем со наоѓање на друштво , не се социјализирани , ја гледав на Ем ти ви емисијата Made (каде што ги преобразуваат децата во подобри поуспешни личности итн.) имаше доста вакви деца кој што беа запоставени , заборавени , не беа главни фаци во школото ,си имаа своја група/секција во школото каде што се собираа и разговараа и се дружеа.
-На некој начин групата е добра затоа што се дружат си помагаат, но од друга страна хмм... не знам.
A-C-A-B, бар нашите филозофии не вклучуваат омраза кон група на луѓе која на некому му е одбивна на лик.Не ми делете де филозофии,прашав само дали сакате да имате или не ??
Вака преку јутуб ви се чини лесно справување со нив,ке им дадете мачка ке и ја скинат главата и ке имаат убав подарок во својата соба...психопатска работа.
Недоволно внимание ??
-Зар ова е единиот начин што го знаат дегените за да привлечат ебано внимание,ке се праат врколаци и ајде сите ке буљаат у нив...јебемти внимание.
Боље нека истрчаат 100 метра пиштол голи,повеке внимание ке привлечат така
Ај ако не сега јас ке се праам Ван Хелсинг и ке ги ловам сите тие...за што ??
Да привлечам внимание
Ти Нептун не знам зошто ме цитираш,знам дека ги подржаваш ваквите,пошо на некој начин и ти си посебен,само си гејчо.
Нема ама буквално никаква разлика. Те молам, има цртан кај нас со некои борби со пајаци.Леле Нептун не ми споредувај најпопуларни цртани и игрици прифатени од цел свет со кретенистички детишта што немаат ништо попаметно,плачат за обично внимание дома и на школо,те молам немој !
Игрите и цртаните се прифатени од сите,лошо во тоа да се облака некој ко Наруто нема колку што има да си врколак,облечен во црно како да се вракаш од погреб и секој те одбегнува на улица како да си прва и последна будала.
Таа група се вика друштво. Тоа друштво го има секој од нас. Во тоа друштво сите се слични по размислувањата и начините на функционирање. Едноставно се дружиш со луѓе кои на некој начин се слични со тебе.А причината зашто се облекуваат како личности од филмови/цртани ?
-Претпоставувам дека имаат проблем со наоѓање на друштво , не се социјализирани , ја гледав на Ем ти ви емисијата Made (каде што ги преобразуваат децата во подобри поуспешни личности итн.) имаше доста вакви деца кој што беа запоставени , заборавени , не беа главни фаци во школото ,си имаа своја група/секција во школото каде што се собираа и разговараа и се дружеа.
-На некој начин групата е добра затоа што се дружат си помагаат, но од друга страна хмм... не знам.
Aaa Тукатер да не се вреѓаме. Не сум 60 туку 36 годишен трекер што се замислува спок. :baeh:За децава...врколаци,вампири,вештици,вештери...ма нека си играат децата...(клаузула 1-се додека не сметаат на друг...:star така само ќе го надминат инфантилизмот на здрав начин и нема да постојат 60 годишни “трекери“ кои се замислуваат дека се Спок...
другите манифестации на инфантилизам во поодминати години се еден од адутите на секоја власт и религија...