Боби Гулето - Линк за ФејсбукКаде во Скопје има некое студио за тетовирање? Сакам да ставам тетоважа ама некако од друштвово мое незнаат никој кој тетовира
Ве очекувам да ми помогнете![]()
Симпатични се минијатурните тетоважи кај жените. Суптилни се, нежни и не упаѓаат у око. Ме потсеќа на тетоважата на Скарлет Јохансон, само нејзината е на зглобот од раката.![]()
Јас сакам вакво нешто да ставам неделава.... Што би рекле вие за ваквата тетоважа? Мене искрено ми е многу симпатична, нежна и женствена.![]()
Благодарам за мислењето!Симпатични се минијатурните тетоважи кај жените. Суптилни се, нежни и не упаѓаат у око. Ме потсеќа на тетоважата на Скарлет Јохансон, само нејзината е на зглобот од раката.
Splash News
Искрено мој совет ти е да не ставаш во лето тетоважа, гледај да ставиш негде во есен или зима.![]()
Јас сакам вакво нешто да ставам неделава.... Што би рекле вие за ваквата тетоважа? Мене искрено ми е многу симпатична, нежна и женствена.![]()
Ниџе везе. Ако ја пази и не ја изложува на сонце во првите две недели минимум нема да има никаков проблем.Искрено мој совет ти е да не ставаш во лето тетоважа, гледај да ставиш негде во есен или зима.![]()