Тетоважи

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дај кажете каде може да се стави привремена тетоважа, и дали воопшто некој прави такви тетоважи ?

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Каде во Скопје има некое студио за тетовирање? Сакам да ставам тетоважа ама некако од друштвово мое незнаат никој кој тетовира
Ве очекувам да ми помогнете;)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Исто и јас брат, исто и јас.
Се распрашував ама слабо не ми препорачаа некој добар.

А иначе имаш замислено каде и што ќе се истетовираш ?

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Скин Арт во Буњаковец на спрат...

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891

Сакам нешто вака само на внатрешната страна од Бицепсот.

The Sky is the Limit

Ама Fuck it неможам да најдам некој што го бива :/

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Каде во Скопје има некое студио за тетовирање? Сакам да ставам тетоважа ама некако од друштвово мое незнаат никој кој тетовира
Ве очекувам да ми помогнете;)
Боби Гулето - Линк за Фејсбук

Дечкото е професионалец. Имаше работилница кај Универзална, сега не знам дали уште е таму. Пиши му на Фејсбук или јави му се, нема да зажалиш.

П

Паган-др

Гостин
Здравје наредна зима, на внатрешна страна на бицепсот...

Heaven cannot brook two suns, nor earth two masters.

Во комбинација со уште нешто, нема да ја брзам, има време.

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128

Јас сакам вакво нешто да ставам неделава.... Што би рекле вие за ваквата тетоважа? Мене искрено ми е многу симпатична, нежна и женствена. :X3:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959

Јас сакам вакво нешто да ставам неделава.... Што би рекле вие за ваквата тетоважа? Мене искрено ми е многу симпатична, нежна и женствена. :X3:
Симпатични се минијатурните тетоважи кај жените. Суптилни се, нежни и не упаѓаат у око. Ме потсеќа на тетоважата на Скарлет Јохансон, само нејзината е на зглобот од раката.

Splash News

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Симпатични се минијатурните тетоважи кај жените. Суптилни се, нежни и не упаѓаат у око. Ме потсеќа на тетоважата на Скарлет Јохансон, само нејзината е на зглобот од раката.

Splash News
Благодарам за мислењето! :)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088

Искрено мој совет ти е да не ставаш во лето тетоважа, гледај да ставиш негде во есен или зима. :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Искрено мој совет ти е да не ставаш во лето тетоважа, гледај да ставиш негде во есен или зима. :)
Ниџе везе. Ако ја пази и не ја изложува на сонце во првите две недели минимум нема да има никаков проблем.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
како бе така нема никој.. имате Pain ltd (симон) до "кафе љубов" одма тоа ви е карши грчка амбасада или поточно позади "корнер кафе" бившо сеа незнам што е(карши соборна)... имате скин артист горе во буњаковец и имате кај апче тој боби татоо доста го фалат а и на фејсбук глеам доста тетоважи има направено..

Kajgana Shop

На врв Bottom