Боби Гулето - Линк за ФејсбукКаде во Скопје има некое студио за тетовирање? Сакам да ставам тетоважа ама некако од друштвово мое незнаат никој кој тетовира
Ве очекувам да ми помогнете
Симпатични се минијатурните тетоважи кај жените. Суптилни се, нежни и не упаѓаат у око. Ме потсеќа на тетоважата на Скарлет Јохансон, само нејзината е на зглобот од раката.
Јас сакам вакво нешто да ставам неделава.... Што би рекле вие за ваквата тетоважа? Мене искрено ми е многу симпатична, нежна и женствена.
Благодарам за мислењето!Симпатични се минијатурните тетоважи кај жените. Суптилни се, нежни и не упаѓаат у око. Ме потсеќа на тетоважата на Скарлет Јохансон, само нејзината е на зглобот од раката.
Splash News
Искрено мој совет ти е да не ставаш во лето тетоважа, гледај да ставиш негде во есен или зима.
Јас сакам вакво нешто да ставам неделава.... Што би рекле вие за ваквата тетоважа? Мене искрено ми е многу симпатична, нежна и женствена.
Ниџе везе. Ако ја пази и не ја изложува на сонце во првите две недели минимум нема да има никаков проблем.Искрено мој совет ти е да не ставаш во лето тетоважа, гледај да ставиш негде во есен или зима.