Тетоважи

A

AnFem

Гостин
Некој да не има предлог за на нога некоја сликичка слична на мојата?
Љеандро, ај истетовирај се овака и дај да те видам! :)

Многу ми е едноставна твојата...

Мој совет ти е да разгледаш повеќе опции и на крај сама да си измислиш ( а ако знаеш да црташ и нацртај) дизајн.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Љеандро, ај истетовирај се овака и дај да те видам! :)

Многу ми е едноставна твојата...

Мој совет ти е да разгледаш повеќе опции и на крај сама да си измислиш ( а ако знаеш да црташ и нацртај) дизајн.
Кај ја најде бугарскава тетоважа на тигра штикли :pos: Мојот карактер и ова заедно не оди, машничка розовка да си ставам на нога, во никој случај :)
Сакам едноставни работи, не сакам бои, може од последнава некоја комбинација да се изведе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.281
Поени од реакции
23.913
абе дајте истетовирајте си го матичниот број некаде на раката ногата. ем уникатно ем практично.
прво никој ќе нема иста тетоважа како вашата, а друго во случај на несреќа ( се удавите или ве отепаат а немате документи за лична идентификација ке знаат по бројот кој сте што сте и ке ви ги известат роднините, барем нема да се водите како исчезнати:) ). плус ако сте имагинативни можете и добра приказна да измислите во врска со тоа како се нашол матичниот број на вашата нога рака или каде веќе ке ја ставите.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
абе дајте истетовирајте си го матичниот број некаде на раката ногата. ем уникатно ем практично.
прво никој ќе нема иста тетоважа како вашата, а друго во случај на несреќа ( се удавите или ве отепаат а немате документи за лична идентификација ке знаат по бројот кој сте што сте и ке ви ги известат роднините, барем нема да се водите како исчезнати:) ). плус ако сте имагинативни можете и добра приказна да измислите во врска со тоа како се нашол матичниот број на вашата нога рака или каде веќе ке ја ставите.
Еве како за тебе нешто :icon_lol:

Г

Гучи

Гостин
Ако се тетовираш "ради реда" ке ти здосади после некое време и после ке речеш, еј Гучи ме заеба за тетоважава, така да не ти давам предлог. :D
Вакви трајболи или линии безвезни ми се на второ место по дебилност, покрај тетовирање на сопственото име :facepalm:

Али ти си знаеш, голема си :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ќе идам деновиве да се тетовирам, но никогаш сум немала некоја посебна желба затоа и досега не сум направила. За на нога одбрав вака нешто:

А за на рака кај зглобот само со друг фонт вака:

Мој предлог ти е да не тетовираш нешто без значење :D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Од пред една недела .

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Дајте некоја идеја со некој поучен и убав текст на македонски или англиски за на рака или нога :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дајте препорачајте ми некој добар Tattoo мајстор во Скопје. Ама исклучиво во Скопје да е.
И отприлика ако може да ми кажете колку се движат цените на тетоважите.
Сакам да ставам тетоважа на деснава рака.

Поздрав и фала :D

Член од
19 јануари 2012
Мислења
114
Поени од реакции
139
Здраво јас сакам да ставам тетоважа на десниот дел од градите. Некоја идеја.
Ама да биде нешто апстрактно :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom