Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не има предлог за на нога некоја сликичка слична на мојата?

Љеандро, ај истетовирај се овака и дај да те видам! :)

girl-leg-tattoo.jpg

Многу ми е едноставна твојата...

Girls-Sexy-Leg-tattoos-2011-15.jpg

foot+tattoos+design.jpg

Мој совет ти е да разгледаш повеќе опции и на крај сама да си измислиш ( а ако знаеш да црташ и нацртај) дизајн.

Љеандро, ај истетовирај се овака и дај да те видам! :)

girl-leg-tattoo.jpg

Многу ми е едноставна твојата...

Мој совет ти е да разгледаш повеќе опции и на крај сама да си измислиш ( а ако знаеш да црташ и нацртај) дизајн.

Кај ја најде бугарскава тетоважа на тигра штикли :pos: Мојот карактер и ова заедно не оди, машничка розовка да си ставам на нога, во никој случај :)
Сакам едноставни работи, не сакам бои, може од последнава некоја комбинација да се изведе.

абе дајте истетовирајте си го матичниот број некаде на раката ногата. ем уникатно ем практично.
прво никој ќе нема иста тетоважа како вашата, а друго во случај на несреќа ( се удавите или ве отепаат а немате документи за лична идентификација ке знаат по бројот кој сте што сте и ке ви ги известат роднините, барем нема да се водите како исчезнати:) ). плус ако сте имагинативни можете и добра приказна да измислите во врска со тоа како се нашол матичниот број на вашата нога рака или каде веќе ке ја ставите.

абе дајте истетовирајте си го матичниот број некаде на раката ногата. ем уникатно ем практично.
прво никој ќе нема иста тетоважа како вашата, а друго во случај на несреќа ( се удавите или ве отепаат а немате документи за лична идентификација ке знаат по бројот кој сте што сте и ке ви ги известат роднините, барем нема да се водите како исчезнати:) ). плус ако сте имагинативни можете и добра приказна да измислите во врска со тоа како се нашол матичниот број на вашата нога рака или каде веќе ке ја ставите.

Еве како за тебе нешто :icon_lol:
238_3854%20%282%29a.jpg

Ако се тетовираш "ради реда" ке ти здосади после некое време и после ке речеш, еј Гучи ме заеба за тетоважава, така да не ти давам предлог. :D
Вакви трајболи или линии безвезни ми се на второ место по дебилност, покрај тетовирање на сопственото име :facepalm:

Али ти си знаеш, голема си :)

Ќе идам деновиве да се тетовирам, но никогаш сум немала некоја посебна желба затоа и досега не сум направила. За на нога одбрав вака нешто:
Cute-Girls-Tribal-Leg-Tattoos-New-Pattern.jpg

А за на рака кај зглобот само со друг фонт вака:

Мој предлог ти е да не тетовираш нешто без значење :D

oqinpv.jpg

Од пред една недела .

Дајте некоја идеја со некој поучен и убав текст на македонски или англиски за на рака или нога :)

Дајте препорачајте ми некој добар Tattoo мајстор во Скопје. Ама исклучиво во Скопје да е.
И отприлика ако може да ми кажете колку се движат цените на тетоважите.
Сакам да ставам тетоважа на деснава рака.

Поздрав и фала :D

Здраво јас сакам да ставам тетоважа на десниот дел од градите. Некоја идеја.
Ама да биде нешто апстрактно :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom