Тетоважи

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Јас мислам да си ја покриеш со друга тетоважа освен ако не е на ептен видно место како на раце, јас тоа го направив и излезе супер сликата што ја ставив, ништо не се познава од претходната тетоважа.
Сакам скрос да ја отстранам...Ја мразам...
Ќе одам кај Анчевски, али страв ми е да не е штетно тоа ласерско зрачење... :unsure:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Мојата...

А сакам и оваа да ја стаам али највероватно ќе почека бољи дани...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ќе одам кај Анчевски, али страв ми е да не е штетно тоа ласерско зрачење... :unsure:
Тетоважа не е за секого, треба да знаеш да уживаш во нејзе. Јас многу сакам да ми е истетовирана едната рака цела, на груди една голема, цел стомак и на врат една ама тоа само кога би бил мулти милионер па да ме боли цеф дали ќе имам работа и дали ќе ме примат поради тетоважи:) Јака работа е да имаш многу тетоважи:D

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Тетоважа не е за секого, треба да знаеш да уживаш во нејзе. Јас многу сакам да ми е истетовирана едната рака цела, на груди една голема, цел стомак и на врат една ама тоа само кога би бил мулти милионер па да ме боли цеф дали ќе имам работа и дали ќе ме примат поради тетоважи:) Јака работа е да имаш многу тетоважи:D
Ископплексиран си .
Никој нема да те избрка од работа за тоа што би бил грд или со тетоважи .
Можат да те избркат ако си педер .

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ископплексиран си .
Не е работата во тоа само, има многу попалени по тетоважи еве ти ги пример раперите. Они се цели истетовирани ама што знам на нив како да не им смета тоа покрај парите што ги имаат:D и јас сум попален не викам не да бидам од напред цел, врат и раце ама што знам...на нозе ич не ми се свиѓаат тетоважи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ископплексиран си .
Сакаш да кажеш дека да си професор у школо и да вадиш тетовирана рука од кошула директорот рамнодушен ќе остане? :pos:
--- надополнето: Nov 28, 2011 6:25 PM ---
Ласерската технологија денес е многу применета во медицината. Со неа се отстранува диоптер, разни тумори па и тетоважи еве. Не се секирај.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Дали знае некој како се вика, или како можам да ја најдам онаа тетоважа што ја има јури бојка , на градите, изгледа како ѕвезда некако, али со 8 крака е :D

Ако мислиш на овие што се 2те од по страните,немој ни случајно да си тетовирал вакви ти е мојот совет,затоа што тие се знаци на голема руска мафија и подобро ти е да истетовираш нешто што ќе има значење отколку вакви глупости....

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
аха, фала на информацијата :D сакав порано, ама сега и јас незнам што сакам , па затоа и не брзам. Прво ќе размислам убаво додека одлучам со да тетовирам , зошто после нема каење :) :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Мојата тетоважа мојата убавина многу си ја сакам многу ми значи а скоро никој незнае дека ја имам:love:
Пиши ми во порака на кое место е :cool::P:pos:

Некој предлог или страна за добра тетоважа со ангел чувар. ???

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Пиши ми во порака на кое место е :cool::P:pos:

Некој предлог или страна за добра тетоважа со ангел чувар. ???
Ако сакаш да ти пратам во инбокс :P
Има интересни тетоважи со ангел чувар:D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ако сакаш да ти пратам во инбокс :P
Има интересни тетоважи со ангел чувар:D
Прати ми ме копка :pos::cool:

Знам дека има ама имам проблем да ја смислам сеуште барам нешто што ќе биде идеално за мене ,се надевам некој ќе посочи страна или ќе даде свое мислење :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Пазете што тетовирате, такви наци работи, мафијашки тетоважи зошто можат да ве коштаат влез/иселеничка виза во странска земја.

TattooCat

Tattoo Artist
Член од
4 октомври 2011
Мислења
3
Поени од реакции
4
Пазете што тетовирате, такви наци работи, мафијашки тетоважи зошто можат да ве коштаат влез/иселеничка виза во странска земја.
Многу точно ... и јас веќе посочив дека можеби во Македонија луѓето нема да се занимаваат со значењето на тетоважата која ја имаш (обично или се восхитуваат - еј брат види тетоважата закон е, или пак велат - Господ да чува која занесотина и сл), меѓутоа во странство многу луѓе знаат за значењето на тетоважите....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Многу точно ... и јас веќе посочив дека можеби во Македонија луѓето нема да се занимаваат со значењето на тетоважата која ја имаш (обично или се восхитуваат - еј брат види тетоважата закон е, или пак велат - Господ да чува која занесотина и сл), меѓутоа во странство многу луѓе знаат за значењето на тетоважите....
Апсолутно те подржувам и во право си, кај нас стана помодарство како и се.Еј ин е тетоважа сега ќе одам да ставам и јас тоа е размислувањето.Пред некое време една моја блиска личност се тетовирала.Кога ја прашав што ти значи ова и зашто баш ова,ми одговори:Па тоа ми се виде интересно на гоогле што најдов и ете го тетовирав.Никој не размислува кое е значењето на самата тетоважа,ретко кој сфаќа дека тоа е некоја посебна приказна со некое значење .

Kajgana Shop

На врв Bottom