Тетоважи

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Dude, why would you live to die? o.o
Фората е "Kill yourself or die trying“. Мислам, да респекат до тупак и се ама едни од трите најклише тетовирани ствари ми се :
а) Only God can Judge me (демек да, видиш хаце)
b) Live to Die
c) The sky is the limit (и покрај фактот што човештвото стигна и до месечината и околните планети)

Без навреда до тие што имаат некоја од горенаведените, ама стварно се непотребно чести.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Фората е "Kill yourself or die trying“. Мислам, да респекат до тупак и се ама едни од трите најклише тетовирани ствари ми се :
а) Only God can Judge me (демек да, видиш хаце)
b) Live to Die
c) The sky is the limit (и покрај фактот што човештвото стигна и до месечината и околните планети)

Без навреда до тие што имаат некоја од горенаведените, ама стварно се непотребно чести.
пеер остај Тупак, ако тетовирам нешто треба да има некое значење. Live to die. I don't live to die. o.o

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Продолжи да се мислиш...
xDDD

Meh, i toa shto vikash, mozhda sega mi e interesna fraza, posle nekoja godina kje mi bide tapa :)

I guess he is 2Pac fan, don't ask me :)
Not, Biggie rules:P

postscript: Zaebi ova "live 2 die", kje napravam slika, ili mozhda kje go istetoviram imeto na kjerka mi na desnata raka :)

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
На план сум оваа зима да го ставам ова на раката. Па кажете ми дали е добро ако знаете нешто од тетоважите. Инаку значи Lose Yourself

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
На план сум оваа зима да го ставам ова на раката. Па кажете ми дали е добро ако знаете нешто од тетоважите. Инаку значи Lose Yourself
Од полу-лично искуство никад не тетовирај кинески букви без кинез у околина.
Пријател моментално има истетовирано кинески букви кој испаднаа дека значат „Пилешко сончоглед“. Нема никаква смисла, нели ?
Ама во тату-шопот му ги презентираа како „Fight to survive" . Јебига, се дешава.

Г

Гучи

Гостин
Ај дајте ми фб профили од тату артисти (од Скопје), да се распрашам за цени :D

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Мојата тетоважа мојата убавина многу си ја сакам многу ми значи а скоро никој незнае дека ја имам:love:

Член од
8 септември 2011
Мислења
88
Поени од реакции
110
Moj zivot...moja najgolema zelba.....TETOVAZA ......
ovaa mi traese 1 mesec ...no sakam trajna na polovinata..... tatoo.jpg

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Може ли некој да ми каже нешто повеќе за методите на отстранување на тетоважа...???
Се работи за тетоважа околу 2 см димензија, пред 3 години направена...Битно ми е многу...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Може ли некој да ми каже нешто повеќе за методите на отстранување на тетоважа...???
Се работи за тетоважа околу 2 см димензија, пред 3 години направена...Битно ми е многу...
Јас мислам да си ја покриеш со друга тетоважа освен ако не е на ептен видно место како на раце, јас тоа го направив и излезе супер сликата што ја ставив, ништо не се познава од претходната тетоважа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ова се 3Д тетоважи, маестрални се.
--- надополнето: Nov 26, 2011 8:19 AM ---
Распрашај се кај Анчевски, ласерски отстрануваат тетоважи. Не би требало многу да ти земат за 2 цм.

Kajgana Shop

На врв Bottom