Тетоважи

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Мене лично ме привлекуваат Олд Скул - Њу Скул мотивите, како и Јапанскиот стил. Имам еден мал костур со капа на нога, а планирам следно да ставам поголем пантер.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Една од желбите кои планирам да си ги отсварам после 18/20 години.
Уште неам идеа, дизајнот најверојатно мој ќе си биде.:)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Не знам кога ама ќе си ја напраам таа на Скофилд.:toe:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
некој предлог сликички со буквата с ама на латиница Ѕ(вакви да се) плц плц плц

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
јас имам 2 и тоа двете ми се од кумановчани... тату студио куманово рулз :wink:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Па добро де мислев за трајна нема да стаам никад.А вака некоја за 2 недели може.
КИКИКИ многу смешно.
:pos2:ај еве ти смех да не ти пропадне реметот.:pusk:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
летоска ке дадам тагот да ми го напраат на рака ама не трајна:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Една од овие сакам да си ставам, а ова е знакот на девица (хороскоп). Долната повеќе ми се свиѓа :vozbud:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11

a so mislite za vakvi gluposti? :toe:

vakvo bi napravil!!

Член од
6 мај 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Za onie koj ne me poznavaat, jas sum toj koj pishuva za custom bike scenata, inaku bidejki tetoviranjeto i motrive se mnogu srodni samo eden mal sovet sakam da dada: Onie koj mozat da se tetoviraat vo stranstvo (germanija na primer beshe gore spomnata) neka go napravat toa tamu, iako e poskapo.
Vo makedonija e poeftino ama zatoa kje naletata ne mnogu "kadsapi" koj ke ve upropastat do krajot na zivotot. Tetovazite mnogu teshko se odstranuvaat.
Kremi za odstranuvanje se samo mit, sepak ostanuvaat tragi i posle tretmanot so kremi. Plasticnata operacija e skapa rabota, poskapa od samata tetovaza.

Za da ne pravite po 10-tina godini "cover up" podobro izakazete kaj proveren i dobar majstorm, ako sakate da imate rezultat i po mnogu dodini.

Na se treba da se vnimava, na sterilizacija na igli i gripovi od mashinka (ako ne sakate zoltica na primer), na boite so koj kje se raboti vrz vas (dali tie kje izbledat po nekolku godini i dali se organski ili koristat tush)....

Nemojte da nasednuvate na nekakvi si sertifikati i diplomi na tattoo majstori...toa se lazni diplomi koj gi ima vo sekoe Tattoo spisanie.

Vo Makedonija edvaj dalii trojca edvaj gi zadovoluvaat standardite.
Dokolku ima zainteresirani, pratete mi lichna poraka kje ve preporacham na edno od trite sigurni mesta vo Makedonia ili mnogite mesta vo Germanija

Ako se razvie temava moze i da vi postiuvam po nekoja fotka od tetovazi?
Jas sakam da istetoviram lavica, i ne sum voopsto upatena koj e siguren kaj nas da bi se tetovirala kaj nego a mnogu mi e jezivo koga ke pomislam sto sve se prenesuva preku tetoviranje...te molam ako ne ti e tesko preporacaj mi preku poraka koi se kvalitetni tatoo majstori kaj nas (jas ne mozam da ti pratam poraka zasto samo sto se registrirav, za da ti pisam tebe, i ne mi e dozvoleno da prakam poraki ako nemam min 20 komentari ostaveno...) :) Jas bi odela i vo Belgrad da se tetoviram, ako e tamu nesto postrucno i posigurno, ama neznam ni tamu od kade da pocnam da baram ili kade da se obratam.... :( Ti blagodaram odnapred

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Од еден другар-дилбер:) тетоважава...мене ми излгеда тапа

Kajgana Shop

На врв Bottom