Терористички напади во светот

Член од
28 јуни 2018
Мислења
812
Поени од реакции
976
Суптилно ќе ги тагнам @puno и @Dardan-ia да дадат мислење за бруталноста на Австриската полиција што со несразмерна употреба на сила му го одзеде животот на Куртим во цутот на младоста.
Sigurno gresno go razbrale vo Austria, taka e koga nemaat na albanski obrazovanie i preveduvac so niv...

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Во меѓувреме македонските либтарди и медиуми ... "Двајца муслимански боксери спасија полицаец од сигурна смрт". Нормално сите слатфлуенсери го споделуваат со хаштаг #несудипорелигијахехе

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не, не, ова е луда работа. Зборам со Австриец од Виена што вчера ни пишуваше дека се грижел, ѕвонел по пријатели да се осигура дека сите се безбедни.

Денес му кажувам за идентитетов и за радикализмов исламски и албански, паралела да му направам барем од наше искуство, ми вика „абе пази со опаснава реторикава и како ги нарекуваш, не е убаво да ги вреѓаш“.

Нема лек, да ја разнесат Виена целосно, пак ќе ги бранат и ќе релативизираат.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
Не, не, ова е луда работа. Зборам со Австриец од Виена што вчера ни пишуваше дека се грижел, ѕвонел по пријатели да се осигура дека сите се безбедни.

Денес му кажувам за идентитетов и за радикализмов исламски и албански, паралела да му направам барем од наше искуство, ми вика „абе пази со опаснава реторикава и како ги нарекуваш, не е убаво да ги вреѓаш“.

Па и ти до вчера така бе Рики, што се чудиш? Либтардизмот е тешко душевно пореметување, кое за среќа има лек. Ти си доказ за тоа.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.936

Ziveeme vo vreme vo koe politicki korektni psihopati za razlicno mislenje ne samo sto ke ti go unistat zivotot, tuky ke se pogrizat sto poveke clenovi tvoi da ostanat bez rabota i da gi alieniraat tvoite prijateli.

Cuvstvata se pobitni od covecki zivot.

A ti prodolzi so kareni, konzervi i drugi epiteti :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па и ти до вчера така бе Рики, што се чудиш? Либтардизмот е тешко душевно пореметување, кое за среќа има лек. Ти си доказ за тоа.
Не мислам дека сум го релативизирал ова, знам многу добро кои се терористите, поготово кај нас. Можда омекнав ама свесен сум кој ги прави главните проблеми, и од кој е поддржуван. Барем како организација.
Ziveeme vo vreme vo koe politicki korektni psihopati za razlicno mislenje ne samo sto ke ti go unistat zivotot, tuky ke se pogrizat sto poveke clenovi tvoi da ostanat bez rabota i da gi alieniraat tvoite prijateli.

Cuvstvata se pobitni od covecki zivot.

A ti prodolzi so kareni, konzervi i drugi epiteti :)
Овчички беше зборот. Ако за ова западните либтарди се глупи, не ги става автоматски затуцаните конзервативци у право. Двете страни се шит.

Нешто, нешто, трета партија/опција, нешто муабет.

D

Deleted member 53418

Гостин
Kako be ova pleme go pustija da navleze u Evropa ne mi e jasno,
najubavite i najmirni zemji gi napravija najopasni destinacii daj neka proteraat toj sljam nazad u taa nivna vukojebina pa neka se ispokolat tamu stvarno li tolku se nemokjni da gi proteraat? Za cela Azija i Afrika treba zabrana da se stai da ne mozat da stapnat u Evropa divo pleme se da im ebam po spisok! :uzi:
Uste ne mozam da se sozemam od snimkata sto ja vidov so deckoto bespomosen i preplasen uste govedoto se vrati da dopuka da mu ja ispukam taa glavata supljiva!
Напаѓачите не се баш африканци, има погоре инфо.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај ако ништо друго бар со овој западњачки стокхолм синдром ќе решат да не примат со се нив у ЕУ за да не интегрираат :D

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.440
Поени од реакции
30.936
Овчички беше зборот. Ако за ова западните либтарди се глупи, не ги става автоматски затуцаните конзервативци у право. Двете страни се шит.

Нешто, нешто, трета партија/опција, нешто муабет.
Daleku otide so muabet za partii.

Se raboti za nacin na razmisluvanje.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.445
Поени од реакции
39.067
Не живееш, ти работиш, црнчиш и затоа е јака држава, зош имат јаки аргати ко тебе.

Патем, зависи кое племе гледаш па си земал погрешна слика за луѓето, како на пример да среќаваш амиши во Англија и да мислиш цела Англија е со брада до меот.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Класичен либтард. Му даваш информација од прва рака каква е состојбата, он се фаќа за тоа што ти правиш таму. :pos:
После муслиманите вас либтардите би бе ставил на отстрел. Се шо има пискаво гласче, зелено-розово фарбано во коса и бара некои права, куршум.

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
Напаѓачите не се баш африканци, има погоре инфо.
Sega vidov...znaci do religijata e.
Pred se mislev na Libija zatoa spomnav Afrika od tamu izlegoa tie teroristicki organizacii i ideologii a u Azija najmnogu islamski zemji ima koi ista radikalisticka ideologija delat.

M

Macedon1um

Гостин
Патем, некој со висок чин во Азербејџанската армија постирал слика демек премиерот на Ерменија ги има организирано овие напади. :facepalm:
Немам видено на твитер, ама веројатно ја користат изјавата на Ерменскиот премиер Пашјан каде што ја предупредува Европската унија дека доколку Турција не биде запрена во Нагорно Карабах за брзо време ќе биде на вратите на Виена баш неа ја имаше спомнато мислам. Што не треба Шерлок Холмс да бидеш да заклучиш дека ќе е така, Ердо одамна требаше да го запрат во старт и во Сирија и во авантурите на медитеранот како Либија, Кипар за сега да стигне и до Нагорно

За ЕУ секако никогаш нема да влезат, ама и нивното членство во Нато треба сериозно да се размисли се додека на власт е лудакот

После муслиманите вас либтардите би бе ставил на отстрел. Се шо има пискаво гласче, зелено-розово фарбано во коса и бара некои права, куршум.
1.png

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.977
Поени од реакции
23.905
Немам видено на твитер, ама веројатно ја користат изјавата на Ерменскиот премиер Пашјан каде што ја предупредува Европската унија дека доколку Турција не биде запрена во Нагорно Карабах за брзо време ќе биде на вратите на Виена баш неа ја имаше спомнато мислам. Што не треба Шерлок Холмс да бидеш да заклучиш дека ќе е така, Ердо одамна требаше да го запрат во старт и во Сирија и во авантурите на медитеранот како Либија, Кипар за сега да стигне и до Нагорно

За ЕУ секако никогаш нема да влезат, ама и нивното членство во Нато треба сериозно да се размисли се додека на власт е лудакот
Кога го напишав постов барав на твитер да постирам тука, ама не успеав да најдам.
Сигурен сум што прочитав, немам никакво фајде ако лажам. Еве најдов некои copy-paste твитови во тој контекст, ама оригиналниот неможам да најдам бидејќи на твитер моментално експлодира хаштаг Виена.

Мислам очигледно е што прават турските ботови. Сега трендинг на твитер е изјавата на премиерот на Ерменија дека муслиманите се пред Виена и овие сакаат да го преплават интернетот со дефокусирање.
Имав голема симпатија према турците пред војната во Нагорно Карабах ама веќе на кур ми идат. Очигледно е дека Ердоган е виновен за ваквиот национализам. Не за џабе голем број турци се преселија само заради него.

Kajgana Shop

На врв Bottom