Тело или фаца?

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Битни ми се и фацата и телото ............. но сепак телото ми е побитно ............. џабе ако некоја е убава на фаца а во телото да е или како ќутук дебела или пак слаба ко сува коска !
Значи одговор: Тело !

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
Скоро секогаш во фацата се загледувам, поважен ми е изгледот признавам.
Иначе што се однесува до телото,сакам слаби машки, со убав задник и повисоки од мене.
Ама со тек на време сето ова не е важно, КАРКТЕРОТ сепак игра поглема улога.
После се чудам зошто имала премногу Single девојки и машки. :D

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
За жал не иде едно без друго.
Кога би бил приморан да избирам би се решил или за се или за ништо.
Никогаш не би се задоволил со просечност ;)

П

Пепси_

Гостин
Ако можам јас да бидам фит може и она да го испоте газот и да се среде а не да вика....се шо ќе апнам се фаќа на мене :facepalm:

ги сметам како ментално не стабилни таквите кои се пре пре пре дебели :свиркам:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Заеби тело и фаца гледај што душа носи во таа школка, ја гледаш тело у пичку матер ти се иде железен стуб да игризеш кога ке ја видиш за прв пат, и потоа полека полека гледаш како девојчето става на неа + 10 / 15 кг ( чварки да топиш ) .
фаца се будиш со неа едно убаво утро, но малата ја гледаш без шминка, си викаш кај ми беа очите.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Заеби тело и фаца гледај што душа носи во таа школка, ја гледаш тело у пичку матер ти се иде железен стуб да игризеш кога ке ја видиш за прв пат, и потоа полека полека гледаш како девојчето става на неа + 10 / 15 кг ( чварки да топиш ) .
фаца се будиш со неа едно убаво утро, но малата ја гледаш без шминка, си викаш кај ми беа очите.
Mislis na nesto vaka:

F

FuckYouAll

Гостин
И фаца и тело, немојт фаца лом тело гром и од нопаку :D
Фаца гром и тело гром е 10ка, а неморат и ептен јака пичка да е, само да е складна онака, ко ќе поминит очите сами да ти заминат кај нејзе.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Жениве идат по тело поише него по фаца ....тоа е јасно бар у вистинскиот живот ...а кај мажите е обратно ...цицки/гз имаат предност пред се .....Никој не иде по карактер :'(

Kajgana Shop

На врв Bottom