- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
One M8. Убавина. Најдобар дизајн на телефон до сега.Xperia Z2 vs HTC One M8 vs Nexus 5
One M8. Убавина. Најдобар дизајн на телефон до сега.Xperia Z2 vs HTC One M8 vs Nexus 5
Nexus 5Xperia Z2 vs HTC One M8 vs Nexus 5
Кога јас би бирала лично за мене, би избрала самсунг галакси.Здраво дечки, се двоумам што да купам Iphone 5 или Samsung galaxy S4. Што ќе ми препорачате вие во било кој апсект на карактеристики и разлики. поздрав
Во споредба со М8 и Z2, Нексусот е играчка .Nexus 5
Истото што го мислам за еднаш употребени пластични чаши.
Помал рам, послаба камера, tft екран, нема блиц, ама е quad coreDual vs quad, ne znam koja ti e dilemava..
шо ако е куад? Голема работа. Боље хајенд алкател него Low end htc.Dual vs quad, ne znam koja ti e dilemava..
Како помал рам? Двата се со 1gb рам. Камерата и блицот за мене се небитни работи, ама без разлика на пикселите не верувам да е многу подобра на Алкателот. TFT и LCD e едно исто.[DOUBLEPOST=1400799810][/DOUBLEPOST]Помал рам, послаба камера, tft екран, нема блиц, ама е quad core
Алкателот има веќе 2 години стар хардвер, а богами и софтвер. Тоа ако е хај енд за тебе..шо ако е куад? Голема работа. Боље хајенд алкател него Low end htc.
HTC-то е со 512 рам, дуал сим е 1гб (тој модел не е во понудата на нашите оператори)Како помал рам? Двата се со 1gb рам. Камерата и блицот за мене се небитни работи, ама без разлика на пикселите не верувам да е многу подобра на Алкателот. TFT и LCD e едно исто.
Пак е многу многу побрз 310ката.HTC-то е со 512 рам, дуал сим е 1гб (тој модел не е во понудата на нашите оператори)
Абе ѕвер е со 512 рам ... не зезај која брзина очекуваш ... 512 рам за што попрво ќе го користи незнамПак е многу многу побрз 310ката.