I
Ivan_FBI
Гостин
Имам Call & Surf и со него ми дадоа рутер пирели, некој да ми помогне како да влезам во рутерот ?
Ништо не ми кажале :S
Username: PUserНишто не ми кажале :S
Нема некој друг начин ?
Fala Bot4e.Username: PUser
Притисни ентер. Нема лозинка.
Јави се на 0800 12345 и побарај да пратат тим за update на firmware-ot.Имам проблем со модемот... Имам speedtouch модем, кој на секој пола саат (од прилика) се гасне самиот. Си сурфам на нет, и одеднаш не можам да сурфам, а стои долу дека сум конектиран. После 20 секунди, се слуша звук од модемот (истиот звук што го испушта копчето кога го гаснам или го палам модемот) и се гасне, односно се рестартира, и се губи конекцијата. Што би можело да е? Цркнат е модемот, напојувањето?
Имав сличен проблем со мала брзина (поради прекин на подземен кабел). Две недели секој ден (ама буквално секој ден) се јавував на 171 и 080012345... па еве сега го средијаImam veke nekoe vreme problemi so brzinata , mnogu e mala isto kako dual up, minatata nedea se javuvav kazaa deka linijata mi podrzuvala 4 Mbiti, rekoa linijata da ja resetiraat pa pak da sum videl dali ke ima promeni, ja resetiraa linijata nekolku dena imav super brzina i eve povtorno od nekni necini, veke im se otepav od javuvanje za virusi deka imam nesto pa poradi niv vaka da imam problemi ne veruvam, povtorno li da im se javuvam da im dosagam zasto veke piknav, nekoi drugi vakvi problemi imaat li.
Нема шанси, чим не гледаш клипови нема шансиНе е можно ова еј. За сите мои превземања користам Internet Download Manager, и таму пишува се што сум симнал, и кога пресметав имам симнато околу 1,5 гига. Денеска отварам да проверам сметка, и гледам над 10000 мегабајти потрошено. Клипови не гледам, па можно ли е само од отварање на страни да се потрошат 8,5 гига ?:uvo:
Извини што ти сметам ама ако сакаш да ми кажеш на која адреса го мериш остварениот сообракај .Оваа што е преку сајтот Т ХОМЕ не ми ја отвара како безбедна врска.Не е можно ова еј. За сите мои превземања користам Internet Download Manager, и таму пишува се што сум симнал, и кога пресметав имам симнато околу 1,5 гига. Денеска отварам да проверам сметка, и гледам над 10000 мегабајти потрошено. Клипови не гледам, па можно ли е само од отварање на страни да се потрошат 8,5 гига ?:uvo:
Извини ама немој да се сватиш погрешно но јас појма немам за каков сертификат зборуваш.Ова за што прашувам се однесува за еден мој пријател.Имено кога влегувам на Т-ХОМЕ и на проверка за АДСЛ сообракај ми показува не безбедна врска нема никаков сертификат.Имено јас су корисник на ОН НЕТ и таму идеш директно на слична страница secure.on.net.mk и мозеш со внес на усер и пасворд да си провериш колку имаш потрошено .ПОззПрифати го сертификатот и ќе ти ја отвори.... Ако ни кажеш што бровсер имаш, (можеби) ќе се потрудиме да ти објасниме чекор по чекор.
Да ја искористам приликава уште еднаш да им се изнасмеам у фаца на т-хоум што продаваат сертификати а немаат за својот домен.
ХА-ХА Т-Home!!! :pos2: