Sacansi*
Oh, crystal ball!
- Член од
- 4 април 2008
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 68
50kbps едвај.Сеа со колку ти иде ?
50kbps едвај.Сеа со колку ти иде ?
- договорот кој го имам склучено со вас млада дамо вели дека јас ќе имам интернет со брзина од 6Mbps download но тоа не се случувахм, може малце да објасниш? Мислиш се јавуваш во 171 и викаш еј поради тоа и тоа не сум задоволен од вас...и ти скратуваат сметка?
И Принц, пак паѓа дсл-от кај мене ( 3 пати за неполн час ). А рутерот е наместен исто ко што беше на почетокот, ништо не е фаќано. Се јавив овде во подружницата, ми вика: Ништо неможеме да направеме, толку е максимумот од нас. Е браво бе
еве ќе оставам деновиве да си стои уклучен и нема да го чепкам и ќе ти покажам.
Еве и кај мене- договорот кој го имам склучено со вас млада дамо вели дека јас ќе имам интернет со брзина од 6Mbps download но тоа не се случува
- дали се јавивте на 0800-12345 да го пријавите проблемот?
- да, но велат дека проблемот е во вашиот линк со србија, а мене вашите проблеми воопшто не ме интересираат... мене ми е најважно да ја добивам услугата која си ја плаќам поштено
- ве разбирам млад господине но не знам како да ви помогнам
- куцај приговор
и така
Go cuvam zsA go cuvas li stariot modem od t-home tia d link-ot?
Daden mi e .Kaj Aco bratucedot e .On go koriste.On zema adsl ama ne zema modem jas mu go dadivDa mi go dadis da probam nesto.
Moze li?
Не си ги поврзал убаво каблите. Провери таму во тоа сплитерот главниот кабел да ти влага во лајн, а другите од него што излагаат еден да ти иде во пц, а друг во телефон. Кај тетка ми имаше таков проблем ама се среди откако ги намести убаво жиците.еј зошто ми паѓа интернетот кога ќе ми се јави некој дома..знаете???
знам тоа ама кабелот шо иде во телефонот не е поврзан зато што нема место у телефонот!!Не си ги поврзал убаво каблите. Провери таму во тоа сплитерот главниот кабел да ти влага во лајн, а другите од него што излагаат еден да ти иде во пц, а друг во телефон. Кај тетка ми имаше таков проблем ама се среди откако ги намести убаво жиците.
Како може да нема место ? Ако е така, тогаш на кој начин ти е поврзан телефонот ?знам тоа ама кабелот шо иде во телефонот не е поврзан зато што нема место у телефонот!!
па поврзан е со линијата и на струја и има само 2 места у апаратот..имам бежичен ..!!и на апаратот има само 2 места една за линијата една е во струја!!Како може да нема место ? Ако е така, тогаш на кој начин ти е поврзан телефонот ?
Види другар незнам како е кај тебе, вака треба да оди:па поврзан е со линијата и на струја и има само 2 места у апаратот..имам бежичен ..!!и на апаратот има само 2 места една за линијата една е во струја!!