- Член од
- 26 ноември 2011
- Мислења
- 54
- Поени од реакции
- 6
и Orlando Kids е пуштена на местото нa Disney XD
Да сменето еЕ сега е 100 , ај некој ако ги има фре. на новите програми нека ми ги пише
Јас не знам да го протолкувам ако може помош.За сите што им е спор интернетот да си го поверат сигналот на ова адреса
http://192.168.100.1 Ако ви е добар сигналот кај што пише Signal To Noise Ratio треба да е околу 40 dB ; Power Level од 20 dBmV до некаде 30 ; Power околу 50 dBmV
Конкуренција чуда прави, а само што размислував за на blizoo да идам. Изгледа вака ќе останеме кај нив уште некое време.Опаа 100тче, што им се згрешило, новогодишен поклон да не е ова?
Јас не само што размислував, бев да се сменам, ама пак тие не местеле ако не добијат согласност од цела зграда. А кај мене сето старци, така да ништо од бизнисот. Во секој случај, одлично ми дојде изненадувањево.Конкуренција чуда прави, а само што размислував за на blizoo да идам. Изгледа вака ќе останеме кај нив уште некое време.
И кај мене е вака, се старци мамата, нема доволен процент за да местат..Јас не само што размислував, бев да се сменам, ама пак тие не местеле ако не добијат согласност од цела зграда. А кај мене сето старци, така да ништо од бизнисот. Во секој случај, одлично ми дојде изненадувањево.
Добар тие сигналот така да немај гајлеЈас не знам да го протолкувам ако може помош.
![]()
Зошто кај тебе стои ISP Неотел ?![]()
со ваква брзина и 500 гига да покачат џабе е