Тактики за заведување

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.522
Поени од реакции
18.386
Vie zeni pisete sto sakate, ama nie mazite, vo ogromen procent, ne si kupuvame megusebno pokloni za drugarite, potocno nivnite rodendeni. Mene licno mi e epten homoerotski toa.

U vrska so temata, taktiki im trebaat na ruznite i siromasnite. Ako te dal Bog ubav, zgora na toa i dobro stoecki da uspees da se obezbedis finansiski, togas golema e verojatnosta da imas dobar uspeh kaj zeni.

k9w8mkaly0191.jpg

Kakva taktika bi mu trebala na tip ko Alen Delon za da osvoi nekoja? Dovolno e da postoi covekot i fontani da se desavaat samo so negova pojava.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.194
Поени од реакции
9.909
Kakva taktika bi mu trebala na tip ko Alen Delon za da osvoi nekoja? Dovolno e da postoi covekot i fontani da se desavaat samo so negova pojava.
Реалноста е дека не гледаш типови ко Ален Делон секој ден. Тактиките за заведување се за секого и секако дека изгледот е важен. Повеќе од 50% изгледот има клучна улога во процесот на заведување. Но реалноста е дека под површината на таквите "лепотани" се крие некој нарцис ако не и психопат. Така да држи изреката дека не е се во надворешниот изглед туку треба да се открие и внатрешната убавина во процесот на заведување.
Автоматски споено мислење:

"Кога си премногу предвидлив тогаш си препознатлив и стануваш досаден. Треба да бидеш мистичен и личност која тешко се освојува..."
The longer they talk the better you look

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.719
Поени од реакции
16.934
Една од женските тактики е имање на "лагер" неколку души истовремено.
тоа е веке друго, менаџирање :cool:на врски...
Тактика е на пример, на времето имаше, па некаде и сега има ( ама никогаш не во вукојебинава) тематски игранки , еднаш во неделата, ..Даме Бирају...
Имаше порано, во голден 70, на Јадран, подалеку од гужвата, на дивите плажи , осамени девојки голи се сунчаа и бањаа ... ама не значи дека одма треба да се приога како неандерталец, еден што одма почна да фаќа со раце за цицки си добил крвава шамарчина со нокти, а го предупредив пред тоа, ни мачката на мачорот не му дозволува одма .. Словенките беа нај слободни и најпристапни, кај нив немаше заведување,ако има хемија, што напраиш ќе напраиш одма, ама утре не ја гледаш.. девојките пак што не одеа по диви плажи, туку само на таа во кампот, имаа друга шема, последната вечер мора да падне нешто, а пред тоа на дистанца.. А и загорените мештанки од селото беа агресивни...незгодна работа со нив...можеше ќутек да добиеш или уште поопасно, да се Усидриш млад у селото...слично како и ден денес ?? кај нас, ако се закачиш со Охриѓанка...
А Пула беше друго, локалките си фаќаа дечковци од ширум Југославија, за 2неделни летни врски, па на железничка стааница ги испраќаа...убава глетка, а не како во Феријалниот хотел, каде што странците влечеа пијани или нафиксани швабици и холанганки по разни соби, како патни торби...калабалак...се ова малку нереално звучи сега , ама тогаш немаше Аидс, беше време на слобода, хипи и Вудсток

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
A za toj sho ne e ko Alen Delon i mnogu mu e chitanje ova od zurla moze nabrzaka da primi mudrost od bad daddy

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.194
Поени од реакции
9.909
Бонус:
IMG_20240129_134234.jpg
P.S. You never get a second chance to make a first impression... ;)

Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.921
Поени од реакции
21.995
Нема тактика.
Сфе е спонтано.

Да не ти лети език пред мислу.
Е после тој ке летиф езици на сфи стране.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.194
Поени од реакции
9.909
Додека не го испотиш газот вежбајќи на подобрување на твојата мускулатура и надворешен изглед се уште не си во игра...
IMG_20240130_120405.jpg

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.222
Поени од реакции
9.812
Додека не го испотиш газот вежбајќи на подобрување на твојата мускулатура и надворешен изглед се уште не си во игра...
Прегледај го приврзокот 405347
Ова е ок, ама поентата на темава е мислам да направиш нешто без некој труд...нешто како чит. Да речеме земи една пудлица и шетај ја покрај Вардар додека не наденеш нешто. Добро би било да ги проанализираш малку овие што се шетаат со кученца, гледај видеа по youtube, студирај ги оние сорти на кучиња што ги шетаат таквите цури и т.н.

Kajgana Shop

На врв Bottom