@ rymz: i pokraj nasite raspravii, mislam deka se slozuvame vo edno, deka 9/11 bese rezija na mokjnici koi ja kontroliraat i americkata vlada.
Kolku ti licno, i drugite clenovi na forumot ste slushnale za "false flag operations" ?
toa e praktika odamna, izvrsi diverzija , obvini gi protivnicite ili nekogo, i posle toa "oslobodi gi" ili "odmazdi se"...
ne se zaebavam koga pisam deka e mozno da ni napravat eden "intergalakticki teroristicki akt" so cel site da se odkazeme od slobodite koi kolku-tolku gi imame, i da prifatime "one world goverment" (ili blag izraz za globalna DIKTATURA)
ne znam kolku sme svesni za opasnosta koja se nadzira na horizontot.
dokolku navistina stanuva(se) zbor za agresivni vonzemjani, ke se spremavme za borba so niv odamna. nemase da gi krijat faktite okolu rozvel i site drugi pomalku ili povekje poznati slucai na primetuvanje na NLO.
megjutoa, hronologijata na nastanite od pocetokot na 20-ot vek do den denesen govori deka NAJVEROJATNO i ova e samo scenario - film!
kako i World Trade Center, kako i Reichstag-ot, kako i Tomkin bay (koga amerikancite izceniraa deka vietnamcite gi napadnaja, za da ja pocnat Vietnamskata vojna), kako Pearl Harbur i MNOGU DRUGI losi filmovi koi tie izrodi gi pravat.
Ne stanuva zbor samo za voveduvanje na One World Goverment, tuku i za GENOCID vrz pogolemiot del od coveckata rasa.
Odamna se zboruva vo nekoi krugovi, deka se spremaat da ne izretcat ko repka...