- Член од
- 24 јуни 2021
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 177
Posto nie nasite gi pravime teroristi i gi ostavame da gnijat po zatvori za nisto a prsvite teroristi gi napravivme vlast,ministri i pratenici zatoa ja izgubivme drzavata… Vecna ti slava vojvodo!
Covekot 8 godini u zatvor, talat 8 godini pasa u sobranie.Posto nie nasite gi pravime teroristi i gi ostavame da gnijat po zatvori za nisto a prsvite teroristi gi napravivme vlast,ministri i pratenici zatoa ja izgubivme drzavata… Vecna ti slava vojvodo!
Iskreno i ne zasluzuvame nie drzava da imame … bruka niv gi stavale u kelii so taftabiti sipcite od divo naselje u delux sobi … ovie od 2001va od direktori pa do premieri …Covekot 8 godini u zatvor, talat 8 godini pasa u sobranie.
Bog da go prosti.
Еве и Утковски е директор во Шутка, заменик командант на Лавовите од 2001, можда ќе сменат некој процент праксаIskreno i ne zasluzuvame nie drzava da imame … bruka niv gi stavale u kelii so taftabiti sipcite od divo naselje u delux sobi … ovie od 2001va od direktori pa do premieri …
Kur moj ke smenat … dpne e posledniot noz vo grbot na makedonecot … predavnici!Еве и Утковски е директор во Шутка, заменик командант на Лавовите од 2001, можда ќе сменат некој процент пракса
Zosto?Kur moj ke smenat … dpne e posledniot noz vo grbot na makedonecot … predavnici!
Zasto i oni se uigrani u igrata … kako zastoZosto?
Kasno e sega … menjanjeto na imeto bese posledniot kamen … izgubivmeпретседателката пред 5-6 месеци амнестира мафијаши од учк сигурно нема да ослободе бранител од 2001 и дпмне и сдс исти се.
Треба масовни протести и тензија, тешко некок да започне..
Ако не сум во право да ме попрајте!!!!!
Зошто ни еден од власта, ни еден голем функционер не изрази сочувство за смррта на ИГОР ЈУГ!?
Пола Македонија гласаше за дпмне бидејки беше ветено дека ќе добијат слобода!
Друга работа, зошто инстаграм јаките профили како "Боемот" и знајте кој се негови другари исто така не објавија ништо за смррта на Игор Југ!? А глумет најголеми патриоти и као се борет за Македонија!
Абе аир да невидите пички смрдени!
Послушници се сите за гробарите од дпмне!
И пратите утре или заутре ќе излезит голема БОМБА во јавноста, како еден од "Уставобранителите" најпопуларен меѓу јавноста му заби НОЖ ВО ГРБ на другите осудени од 27 Април!
Историјата ни се повторвит, се е исто!
Од наши душмани гла некренавме!
Се срамам од родот свој!
Toj boemot kakov kutek treba da jade lelelele… takvi faci se u dpne i ko ona ligleto od gjorce sto e pratenik liglinja a pravite vmrovci odamna ne se u dpne …Ако не сум во право да ме попрајте!!!!!
Зошто ни еден од власта, ни еден голем функционер не изрази сочувство за смррта на ИГОР ЈУГ!?
Пола Македонија гласаше за дпмне бидејки беше ветено дека ќе добијат слобода!
Друга работа, зошто инстаграм јаките профили како "Боемот" и знајте кој се негови другари исто така не објавија ништо за смррта на Игор Југ!? А глумет најголеми патриоти и као се борет за Македонија!
Абе аир да невидите пички смрдени!
Послушници се сите за гробарите од дпмне!
И пратите утре или заутре ќе излезит голема БОМБА во јавноста, како еден од "Уставобранителите" најпопуларен меѓу јавноста му заби НОЖ ВО ГРБ на другите осудени од 27 Април!
Историјата ни се повторвит, се е исто!
Од наши душмани гла некренавме!
Се срамам од родот свој!
Ја имам утакмици колку ти шо немаш влакна на главата. Имам профил од пред повеќе од 12/13 години на кајгана кога ти уште и не идеше во школо, ама од Х причини морав да направам нов профил.Темата е тифоманија, не е политика или за инфлуенерски профили. Се појави од нигде никаде, а не се представи од кај си, од која група, за кој клуб навиваш итн. Многу навлегваш во теми за кој не е ова тема. Да се држиме овде до навивачкиот свет. Дајте да дебатираме за првите утакмици од ова полусезона, за некој почнаја за други ќе бидат следниот викенд итн.
Пред телевизор можи имаш утакмици поќе од мене изгледано, а за влакната ела ако сакаш ќе пребројме колку се. Ако тие за мода пишеше оди на темата за мода таму пишиш, има посебна тема. Најпрво некни пишиш за чупето од Неготино, ко некој новинар за црна хроника се понашаш. Не ко гледач пред телевор на утакмици поќе од 12 години. Синхронизирај се малце, прво одиш на мангуплук после другар ми викаш. Немојш така со мене. Ако толку ти беше жал за Југ ќе одеше свеќе ќе му палеше. Не тука за политка да го потиш пасивно.Ја имам утакмици колку ти шо немаш влакна на главата. Имам профил од пред повеќе од 12/13 години на кајгана кога ти уште и не идеше во школо, ама од Х причини морав да направам нов профил.
А тебе ако не те боли за мачениците на Македонија мене ме боли! Бидејки во страданите и местените за 27ми Април има луѓе и од групите, што ја живеат истата голгота, додека ти мирно спиеш под јорган планина.
Навивањето оди заедно со патриотизмот, шо навивач си ти ако не си ја сакаш државата!
Ако проблем е смртта на еден човек кој невин изгина 8 години по затвори наместен од политичарите, а нас тоа не не допира како македонци, тогаш дај за мода ќе прајме муабет.
Бидејки сме вакви, слушаме што ќе каже партијата, затоа ни се случува ова!
Игор умре и за мене и за тебе другар!
Умре за цела Македонија и тоа достоинствено!
Да не дозволиме уште нечиј живот да згасне!