- Член од
- 13 јули 2024
- Мислења
- 474
- Поени од реакции
- 762
uraganot tsunamito doagja samo nemoj te so baklji prema neutral tribina ispostuvajte odnesuvajte se evropski kaj evropskiot prvak doagjate heheheh
uraganot tsunamito doagja samo nemoj te so baklji prema neutral tribina ispostuvajte odnesuvajte se evropski kaj evropskiot prvak doagjate heheheh
Трагите од паролата се на трибина уште иди провери ги.На стадион си ја напишавте паролата кој да е шпиунот, ај доста лажите деца мали
Ako znaese da citas ce procitashe deka imalo turnir .... moze tamu zaminale ili tolku ti e kapacitetot pa nemozis da soberis 2 + 2 ?Сега го гледам извештајот на чкембари за поминатиот викенд во кавадарци и една работа ми падна во очи имаат објавено слики од двојната неделна програма и приметив огромна разлика во бројката на копот (мислам на ракометот) а нели е очекувано после фудбалот сите заедно да се упатите на ракомет фудбалот заврши во 5 и 10 а ракометот ви почнуваше во 5 и 30 (разликата е скоро тродупло помалку од фудбал) времето ви беше одлично темпирано, па сакам да ги прашам лозари на што се должи ова, дали дојдовме до заклучок дека се собирате само за Вардар? (без навреда)
Друже во ред е, доста со филмој.Трагите од паролата се на трибина уште иди провери ги.
Ako znaese da citas ce procitashe deka imalo turnir .... moze tamu zaminale ili tolku ti e kapacitetot pa nemozis da soberis 2 + 2 ?
I sega ispadna deka ne e do vasiot vardar? Ili pak do nego e A?
Јас прочитав за турнирот меѓутоа некако ми беше по логички да се бодри тиквеш во европа, па после да се замине на турнирот (секако треба 5 до 10 души да има сепак се организатори, меѓутоа разликата беше драстична)Ako znaese da citas ce procitashe deka imalo turnir .... moze tamu zaminale ili tolku ti e kapacitetot pa nemozis da soberis 2 + 2 ?
I sega ispadna deka ne e do vasiot vardar? Ili pak do nego e A?
Океј.Повели од билтено.
Прегледај го приврзокот 430466
Во слободен превод ова значиОкеј.
Иако мене ова не ми значи ништо како доказ, за 3 мин се фотошопира ваква слика.Мојте информации кажват поинаку.
Како и да е, не навлегвам пак во непотребни докажвања.Нека биди како шо велиш.
Ракометот беше во 19ч, а не во 17 и 30 и во исто време се играше и турнирот. Ние бевме присутни на ракометот, а поголемиот дел од лозари останаа на турнирот поради самата организација околу истиотСега го гледам извештајот на чкембари за поминатиот викенд во кавадарци и една работа ми падна во очи имаат објавено слики од двојната неделна програма и приметив огромна разлика во бројката на копот (мислам на ракометот) а нели е очекувано после фудбалот сите заедно да се упатите на ракомет фудбалот заврши во 5 и 10 а ракометот ви почнуваше во 5 и 30 (разликата е скоро тродупло помалку од фудбал) времето ви беше одлично темпирано, па сакам да ги прашам лозари на што се должи ова, дали дојдовме до заклучок дека се собирате само за Вардар? (без навреда)
Да видов сега и јас дека била утакмицата од 19:00 моја грешка се мислев од 17:30 затоа ми беше чудно толку драстична разлика во бројката, добро е ѓи оправдавтеРакометот беше во 19ч, а не во 17 и 30 и во исто време се играше и турнирот. Ние бевме присутни на ракометот, а поголемиот дел од лозари останаа на турнирот поради самата организација околу истиот
Прегледај го приврзокот 430496
Кога има факти и нормална дискусија одма е непотребно докажување и фотошоп и сигурни информации, ама затоа кога ќе пише профил направен од пред 2 саати одма е официјално мислење на групата и 6 страни напишани во празно. Затоа и форумов е станат курташак зошто егото не ви дава никогаш да признаете нешто.Океј.
Иако мене ова не ми значи ништо како доказ, за 3 мин се фотошопира ваква слика.Мојте информации кажват поинаку.
Како и да е, не навлегвам пак во непотребни докажвања.Нека биди како шо велиш.
Da navivas 90min na sonce i da prodolzis na drug natprevar konstantno na nekogo my se slosuva obicno na sekoj natprevar, gi renoviraa site tribini osven istocnata vetijs reflektori ne namestija ne e taka sjajno kako sto mislite so nekoj golemi lugje od gradotСега го гледам извештајот на чкембари за поминатиот викенд во кавадарци и една работа ми падна во очи имаат објавено слики од двојната неделна програма и приметив огромна разлика во бројката на копот (мислам на ракометот) а нели е очекувано после фудбалот сите заедно да се упатите на ракомет фудбалот заврши во 5 и 10 а ракометот ви почнуваше во 5 и 30 (разликата е скоро тродупло помалку од фудбал) времето ви беше одлично темпирано, па сакам да ги прашам лозари на што се должи ова, дали дојдовме до заклучок дека се собирате само за Вардар? (без навреда)