- Член од
- 24 јуни 2021
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 143
Podrska za Kumani i Makedonsko Kumanovo.Momci imate podrska od site Makedonski grupi.Da zivee Makedonija!!!
Кошарка е матична во Куманово и преставителен спорт на Куманово и нормално ќе е во прв план.Дали официјално Кумани се враќаат ова сезона?,и дали ќе одат само на фудбал или на 2 фронта?
Сепак се игра 3 лига и има простор за навивање. Башка кумановски деца ке се сите, би им значело.На кој фудбал?
Нема да има фудбал још најмалко 2 године, ќе се игра сс деца од школу док не се смени систем у 3ту лигу.
Подобро да се посветат на еден фронт, затоа што не е лесно нивното враќање.Сепак се игра 3 лига и има простор за навивање. Башка кумановски деца ке се сите, би им значело.
Зошто?Подобро да се посветат на еден фронт, затоа што не е лесно нивното враќање.
Па колку години не беа активни? Да не се испукаат на два фронта неколку утакмици и да стивнат после? Вака само на баскет ќе има повеќе простор за добри изданија.Зошто?
Се реновира салата до ноември, таман има време.Па колку години не беа активни? Да не се испукаат на два фронта неколку утакмици и да стивнат после? Вака само на баскет ќе има повеќе простор за добри изданија.
Фудбал си е фудбал, меѓутоа треба повеќе залагање и потешко е за навивање, додека за спорт во сала е полесно, а и Кумани за мене се нг која отсекогаш навивала во сала, на баскет. Има видео извештај од бараж утакмицата со Победа?Се реновира салата до ноември, таман има време.
Имаш покана да дојдеш со мене да видиш на какви места се игра 3та лига.Сепак се игра 3 лига и има простор за навивање. Башка кумановски деца ке се сите, би им значело.
Има официјално барање одбиено од вас така да не рипај многу кога сами се закопавте.DOBRODOJDOVTE VO CAIR VO NEDELA!!!
300+ bileti za crvenite neka dojdat.Ako ste seriozni nek me pisat.(ne izbrsite pak)
tuka sme nie gospodarot na kukata,sam kazevte deka sakate da dojdote,ako sakate tuka smeИма официјално барање одбиено од вас така да не рипај многу кога сами се закопавте.