ТИФОМАНИЈА!

Член од
20 декември 2023
Мислења
184
Поени од реакции
719
Шамарот мислам дека кај својте треба да го удрите скопјанчиња. Убаво ја премолчивте дешавката во Охрид со вашите осмооделенски полноглавци кои му се исилија на деца од Росоман (зборувале кавадаречки :icon_lol:) и му извадија барем 5/6 ножиња да ги бодат. Лично ги пратев. Најмалку 50/60 15годишни дркаџии му се напнаја на 4/5 дечиња од Росоман разбрав дека се покасно. Па после лудаците кортео правеа низ Охрид со комитски песни. Се чудам како Рибари не се собраа 3/4ца полнолетни да ги пофрлаат во езеро полноглавците радо ќе им помогнев :D

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Нема врска муабетот никој од овде не загуби маица, а и неможиш да збораш за паѓање маици ова лето браќата ве соголија, позз
Браво за браќата што не соголија:kuracc:

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.714
Поени од реакции
9.545
Маица е реквизит, а реквизит се носи само на утакмици, тоа шетање свесно или несвесно со маички од нг па дури и по туѓи градови не е ништо повеќе од курч, држи ли вода муабетов?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.298
Тенџере не е дечко , малолетно дете е :aplauz:
Maloletno ne polnoletno koj si nosi majca ,obelezje treba da si go brani I cuva do posledno nema opravduvanje I sekoj treba za sekoja postapka da si prevzemi odgovonost pa taka i vo ovaj slucaj kako I site drugi so spomenaa pogore tie se za na utakmica ako gi nosis niz grad pa I vo drug grad (kurcenje)treba da si ja branis odnosno predizvikuvas I treba da ti ja slecat nema zalenje za nikoj pa i sin da mi bidi bez razlika kodeks bile pet ,sest dusi ili postari sto ja trgnale i zele majcata na eden sam taka treba i kraj na prikaznata ,so znaci slobodno i tie neka nosat majci vo gradiste niz ohrid ako mu pomini aferim ,samo me intersirase koja podgrupa ja padna imase oti nesto gorno dolno lisice eve bile komunjarite od LF se gledame decki za brzo i so zdravje da si ja nosite majcata

P.S.Bas mi e krivo so posle destina godini nas ni padna majca no toa e decata mora da se ucat na greskite i se se vrakja se se plakja taman da e interesno I nesto da se desava ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
4 ноември 2023
Мислења
29
Поени од реакции
26
Vasi clenovi bodeni i ubien clen i so noz a vie vadete nozevi na makedonski ekipi epa taka vo vas grad ke si stradate najmnogu ovoa e dokaz deka ste daleku od toa sto mislite ili nekoj drug
Dno

Член од
30 август 2012
Мислења
3.558
Поени од реакции
6.214
Maloletno ne polnoletno koj si nosi majca ,obelezje treba da si go brani I cuva do posledno nema opravduvanje I sekoj treba za sekoja postapka da si prevzemi odgovonost pa taka i vo ovaj slucaj kako I site drugi so spomenaa pogore tie se za na utakmica ako gi nosis niz grad pa I vo drug grad (kurcenje)treba da si ja branis odnosno predizvikuvas I treba da ti ja slecat nema zalenje za nikoj pa i sin da mi bidi bez razlika kodeks bile pet ,sest dusi ili postari sto ja trgnale i zele majcata na eden sam taka treba i kraj na prikaznata ,so znaci slobodno i tie neka nosat majci vo gradiste niz ohrid ako mu pomini aferim ,samo me intersirase koja podgrupa ja padna imase oti nesto gorno dolno lisice eve bile komunjarite od LF se gledame decki za brzo i so zdravje da si ja nosite majcata

P.S.Bas mi e krivo so posle destina godini nas ni padna majca no toa e decata mora da se ucat na greskite i se se vrakja se se plakja taman da e interesno I nesto da se desava ...

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Или овие од Лисиче ги местат ЛФ :pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.930
Поени од реакции
14.931
Шамарот мислам дека кај својте треба да го удрите скопјанчиња. Убаво ја премолчивте дешавката во Охрид со вашите осмооделенски полноглавци кои му се исилија на деца од Росоман (зборувале кавадаречки :icon_lol:) и му извадија барем 5/6 ножиња да ги бодат. Лично ги пратев. Најмалку 50/60 15годишни дркаџии му се напнаја на 4/5 дечиња од Росоман разбрав дека се покасно. Па после лудаците кортео правеа низ Охрид со комитски песни. Се чудам како Рибари не се собраа 3/4ца полнолетни да ги пофрлаат во езеро полноглавците радо ќе им помогнев :D
Деца пееле низ Охрид, а ти ,,лично си ги прател" без ништо да преземеш. Сега пишуваш на форум за твоето пратење, запрашувајќи се зошто рибари не преземале нешто. Класика лозарска прича, шета и чека чкембари, рибари, шверцери да преземат нешто за он да пише на форум :pos:

Член од
20 декември 2023
Мислења
184
Поени од реакции
719
Деца пееле низ Охрид, а ти ,,лично си ги прател" без ништо да преземеш. Сега пишуваш на форум за твоето пратење, запрашувајќи се зошто рибари не преземале нешто. Класика лозарска прича, шета и чека чкембари, рибари, шверцери да преземат нешто за он да пише на форум :pos:
Место да ги пошамарате децата зошто се силат со нож - а од нож плачите, нормално темата се врте во своја полза. И ме боле куров реално. Си ја знаете вистината. Со приказната ‘зошто не делуваш’ може само лајкчиња од такви попалени полноглавци да збираш. Жити се, комплексов грд пишува ‘ништо да превземеш’ во град каде ме боли кур дали пееле навивачки песни од комити или од мајмуни реално. Не знам какво делување си замислил на возрасен човек кој е на одмор со фамилија врз 50/60 напалени малолетни дркаџии, класично извртување на работите како секогаш. Знајш шо? Кој со нож се силе, од нож да страда! И после пак плачипички. :smirce:

Член од
29 август 2022
Мислења
136
Поени од реакции
465
Место да ги пошамарате децата зошто се силат со нож - а од нож плачите, нормално темата се врте во своја полза. И ме боле куров реално. Си ја знаете вистината. Со приказната ‘зошто не делуваш’ може само лајкчиња од такви попалени полноглавци да збираш. Жити се, комплексов грд пишува ‘ништо да превземеш’ во град каде ме боли кур дали пееле навивачки песни од комити или од мајмуни реално. Не знам какво делување си замислил на возрасен човек кој е на одмор со фамилија врз 50/60 напалени малолетни дркаџии, класично извртување на работите како секогаш. Знајш шо? Кој со нож се силе, од нож да страда! И после пак плачипички. :smirce:
Дали приметуваш дека од кога го направи акаунтов една паметна работа немаш пишано , дека не те подржуваат ни браќата од битола , сите ти се смеат каков дебил си па уште возрасен човек пишал дека е со фамилија , по муабетиве не си ни средношколец , место да пишуваш од сабајле до вечер на форумов глупости иди помогни нешто во групата на апарати дише пред распаѓање ти е .

Во врска со маичката доста вадење дете било не било курци палци , зашто маичка од подгрупа што се рачуна за нешто вредно и свето се дава на деца ? зашто сам се шета на плажа со маичка од ПОДГРУПА ? треба едукација на младата екипа и тоа е тоа а не реферати тука вадење па уште се сити на браќата од чаир , на браќата им падна ударно знаме , преку 15 шалови , маички али тоа тебе не те радува тебе те радува кога ке паднат од Скопска екипа реквизит , Горан си е скроз на место пораз си е пораз нема тука малолетно не малолетно макар и син да е има едукација и опомена .

Член од
25 август 2023
Мислења
390
Поени од реакции
723
Toa za so noz si vo pravo, edno prasanje kaj vi e mladata ekipa na vas? I vtoro prasanje gore si pisal deka so gordost bi im pomognal na tie sto bi gi napadnale ,bi gi istepal ti covek koj nejke da se zamara zosto e so zena i deca na odmor? Malce glupo zvuci ili probuvas da se opravdas pred ogledalo zosto deca od Komiti ti se mocale pred oci a ti so opasot pod gz si sedel? I uste edno prasanje koja e razlikata od noz i boksirac koj ovdeka gordo go prakavte koga tepavte Komiti Makedonci vo Kavadarci? Epa bratce boli na svoja glava jasno e ama bidi maz i koga gubis a ne samo koga tepas da letas vo oblaci

Член од
4 ноември 2023
Мислења
29
Поени од реакции
26
Prven kamenuvanje nemozat da iskorenat sega so nozevi pocnale poradi niv sekoj mec vo skopje se kasni po 30 minuti nitu avtobus mozes da najdis so ke se nafati za tamu

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.919
Поени од реакции
73.287
Секогаш сме обвинувани за некакво користење на ножеви, а од напади со ножеви во Македонија, 0% биле од Комити и во 95% од случаите жртви биле Комити. Чудна работа :D

Kajgana Shop

На врв Bottom