ТИФОМАНИЈА!

Член од
7 април 2025
Мислења
2
Поени од реакции
2
Imate sreka so ne se najde nekoj sam ili u pomala grupa da ti ebam plemeto
sipta rsko.

Nie gi brkavme tie 10% od family drugite ne vi se zamaravame :pos:
Прво пишувај на кирилица почитувај ја кирилицата , ко второ 99% си уште копиљ од 17-18 години. Имај почит кога зборуваш со постари од тебе колку и да се постари. Во ситуацијава каква што е во македонија со трагедии и меѓу етнички тензии ти се осмелуваш да не наречеш албанско племе , колку и да ве нејќам тоа никогаш нема да го пишам/кажам. Ти брат ти гарантирам дека прв бегаш во вакви ситуации боље не збори

Член од
23 април 2023
Мислења
16
Поени од реакции
20
Прво пишувај на кирилица почитувај ја кирилицата , ко второ 99% си уште копиљ од 17-18 години. Имај почит кога зборуваш со постари од тебе колку и да се постари. Во ситуацијава каква што е во македонија со трагедии и меѓу етнички тензии ти се осмелуваш да не наречеш албанско племе , колку и да ве нејќам тоа никогаш нема да го пишам/кажам. Ти брат ти гарантирам дека прв бегаш во вакви ситуации боље не збори
Се гледа по пишувањево дека си уште киндер јајце

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.025
Поени од реакции
18.456
sipta rsko.

Не ти е срамота Македонец да нарекуваш шиптaр? Колку ти е коефициентот на интелигенција?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.063
Поени од реакции
42.186
Не ти е срамота Македонец да нарекуваш шиптaр? Колку ти е коефициентот на интелигенција?
Најјако е што ова доаѓа од член на ЦПБ, а порано они ги прибираа шверцери на трибина кај нив. :pos:

Член од
3 април 2022
Мислења
18
Поени од реакции
150
ХАХАХ, не знаеш дали читаш навивачки форум или некоја страна на УМС, каков вмровски спин дека дечкото ги нарекол љунги...
Па 'Имате среќа што не се најде некој сам или во помала група...' и звучи во стил на "оние другите"!

Пишал поради размислувањето на Enter"HOOLS", па колку пати Чкембари им пееле на Комити истово, дури и самите FA на CPB.
Ps. Јез да ова е Македонија и ништо не ме чуди, ама да се собереш и отидеш да правиш напад, а потоа без никаков контакт да се враќаш рикверц... и тоа го видовме...

Член од
28 ноември 2022
Мислења
15
Поени од реакции
23
Toa e muabetot koga i da ne odgovara cpb sipta ri i se sekavate li u park koreografijata pred 12 godini i taka u krug a toa deka poslednive dve godini imaaat izgubeno nad 30 rekviziti deka jadat kjotek kaj stignat e druga rabota. od sekoj vlez pin znaat:pos:

Последно уредено:
Член од
23 април 2023
Мислења
16
Поени од реакции
20
Toa e muabetot koga i da ne odgovara cpb sipta ri i se sekavate li u park koreografijata pred 12 godini i taka u krug a toa deka poslednive dve godini imaaat izgubeno nad 30 rekviziti deka jadat kjotek kaj stignat e druga rabota. od sekoj vlez pin znaat:pos:
и да не ја заборавиме кафаната после парк како си отиде со пратњна од кафана

Член од
28 ноември 2022
Мислења
15
Поени од реакции
23
Od vistinata ne se bega dzabe se dobro napraveno, druzbata so plemeto od odredeni clenovi ne se opravduva nikako! Zemete i 30 znaminja pak ke imate albanski kurvi vo vasi redovi
Smislete nova prikazna zosto starava so siptarive zdosadi veke. Sekoj komentar e sega suvisen tuka, deneska ke naprajte sostanok ke si podelite po nekoj samar koj i zosto ja posramoti grupata vcera i ke prodolzime ponataka so zivotite. Pozdrav i se slusame naredna prilika

Член од
18 мај 2024
Мислења
53
Поени од реакции
182
За нападот што го направиле и се вратиле назад тоа е срамота не викам не, нема потреба од повеќе коментари, а да нарекуваш Македонец шип*ар прво превоспитај си ја главата потоа отвори муцка и бекни нешто

Член од
24 ноември 2023
Мислења
5
Поени од реакции
5
Пораз е на фа што се поколебале и што избегале во сета таа паника ама цпб нема што да слави никаква победа кога ниту еден бокс не паднал, а имале пенал шанса и биле далеку побројни. За напад 10 на 1 нејќам да коментирам, тоа е класика шверцерски потег.

Член од
16 март 2025
Мислења
4
Поени од реакции
23
sipta rsko.

Помали цпб не се дружеа едно време со шверцерат? :icon_lol:

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.374
Поени од реакции
3.576
Помали цпб не се дружеа едно време со шверцерат?
Тогаш им падна групата и е на нивото од сега, колку членови изгубија поради тој потег и носење на кц кај нив на трибина они си знаат.

Член од
28 ноември 2022
Мислења
15
Поени од реакции
23
Пораз е на фа што се поколебале и што избегале во сета таа паника ама цпб нема што да слави никаква победа кога ниту еден бокс не паднал, а имале пенал шанса и биле далеку побројни. За напад 10 на 1 нејќам да коментирам, тоа е класика шверцерски потег.
Vo seta taa panika... dusi be se isplasile, ne trebase izgleda tolku da vikame prosti drugarce nema veke da gi plasime decata tvoi so dvometarski cefcinja. Zalno sto vi ja rezilat grupata ama vie si znaete, tie prikazni 10 na 1 ne proagaaat ama ako taka vi e polesno da prifatite deka vogjata na sipka so go kacuvate izgubi dukser postar od nego neka bide i 20 na 1.

Kajgana Shop

На врв Bottom