- Член од
- 27 ноември 2021
- Мислења
- 401
- Поени од реакции
- 4.158
Нов графит, посветен на големиот син на градот Охрид, великанот Григор Прличев!
Attachments
-
136,9 KB Прегледи: 70
Grafitot e nacrtan pred Evn a ne e vo CairСтадион на шкупи или?
Kakvi padobranci ima na forumov toa e cudo. Grafitot e na salata SRC Kale !!!Grafitot e nacrtan pred Evn a ne e vo Cair
Pa dobro de do EVN e toa,nekolku dusi od forumot mislele deka vo cair e nacrtan grafitot sto nema vrska so cair mestovoKakvi padobranci ima na forumov toa e cudo. Grafitot e na salata SRC Kale !!!
Ovoj grafit ne trebase da se iskrta nasproti trebase da se cuva.Иако од кога се објави чекавме уште 3 саати за да се сретнеме со инцестоидните скелети на веспи од нив ни трага ни глас, за да после 2 дена во раните утрински часови како глувци да ја покажат својата "моќ". Го чекаме денот кога ќе соберете храброст и ќе прекинете да се криете по дупки, а до тогаш ќе ги сносите последиците на вашите "акции".Прегледај го приврзокот 435228
До тука може 10 пати само козата да си ја носел за да ја ебеш, а дека си бркал некој малце потешко.Ovoj grafit ne trebase da se iskrta nasproti trebase da se cuva.
No mladite neznaat normalno deka COMBAT vo ovaa sala i nadvor od nejze imaat poveke begano od nas od kolku navivano.
Poveke od 10 pati sum ucestvuval nitu ednas ne pamtam deka imate zastanato da ja pokazete ovaa hrabrost sto deneska ja pisuvas tuka more glushec.
ХахахахахахахахаххахахахахахахахаOvoj grafit ne trebase da se iskrta nasproti trebase da se cuva.
No mladite neznaat normalno deka COMBAT vo ovaa sala i nadvor od nejze imaat poveke begano od nas od kolku navivano.
Poveke od 10 pati sum ucestvuval nitu ednas ne pamtam deka imate zastanato da ja pokazete ovaa hrabrost sto deneska ja pisuvas tuka more glushec.
Против Лирија јадеа мартинки во главаХахахахахахахахаххахахахахахахаха
Абе врапчињата да ги прашаме уште ви го памтат рекордот на 100 метри на екипата од Сарај од оградата до царина и после накај чаршија. Точно 8 години и нешто повеќе од месец го држите рекордот за најбрзо трчање на таа траса, еве никој до сега го нема пробиено. И кога сте доаѓале на лирија сте бегале, глупо е сеа да се објаснуваме кога и ние и вие го знаеме цел историјат. Него, да не беше и ти дел од тие дечките што еднаш гребеа како глувци по оградата кога беа фатени пред сала, не ми текнува против кој шиптaрски тим беше утакмицата, па од големиот "рестарт" тогаш да си почнал да ги мешаш работите?
Mnogu ednostavno e koga sakas nekoj da ti dojde, pushtash info pred vreme to je toДо тука може 10 пати само козата да си ја носел за да ја ебеш, а дека си бркал некој малце потешко.
Многу големи мафијаши сте за група што чкрта графит во 3 сабајле кој се наоѓа на граница на ваша територија. За разлика од вас ние не бегаме со веспи, 6 години навивавме тука како подгрупа самостојно, и освен во неколку наврати кога игравме со КК Слобода или КК Скопје (си ги знаете шиптaрските терминологии на клубовите) ве немаше како чист воздух во скопска зима, а на гости знаете како сте си поминувале. Се гледаме кај што сме се гледале до сегаMnogu ednostavno e koga sakas nekoj da ti dojde, pushtash info pred vreme to je to
Dobro Buli vo red.Многу големи мафијаши сте за група што чкрта графит во 3 сабајле кој се наоѓа на граница на ваша територија. За разлика од вас ние не бегаме со веспи, 6 години навивавме тука како подгрупа самостојно, и освен во неколку наврати кога игравме со КК Слобода или КК Скопје (си ги знаете шиптaрските терминологии на клубовите) ве немаше како чист воздух во скопска зима, а на гости знаете како сте си поминувале. Се гледаме кај што сме се гледале до сега
Pa neli vie ste glavni vo sk go drzite cel grad? Hahahahaa incest glupMnogu ednostavno e koga sakas nekoj da ti dojde, pushtash info pred vreme to je to