ТИФОМАНИЈА!

Член од
2 септември 2019
Мислења
245
Поени од реакции
1.596
IMG_0036.jpeg

Банда Штип се враќа во сала!!
Банда Штип од овој викенд започнува со бодрење на кошаркарскиот клуб Соколи.
Нашата приказна започна во сала и таму продужуваме!

Во периодот кој следи ќе дадеме неизмерна поддршка на ФК Брегалница и КК Соколи како дел од спортските клубови во Штип!!!!

ЗАТОА ВО НЕДЕЛА СИТЕ ПРЕД САЛА
НАЕЗДА ОД ШТИПЈАНИ!!!!!

Член од
27 ноември 2021
Мислења
463
Поени од реакции
2.896
Иако од кога се објави чекавме уште 3 саати за да се сретнеме со инцестоидните скелети на веспи од нив ни трага ни глас, за да после 2 дена во раните утрински часови како глувци да ја покажат својата "моќ". Го чекаме денот кога ќе соберете храброст и ќе прекинете да се криете по дупки, а до тогаш ќе ги сносите последиците на вашите "акции". Screenshot_20241114-102134_Instagram.jpg

Член од
14 декември 2021
Мислења
6
Поени од реакции
29
Иако од кога се објави чекавме уште 3 саати за да се сретнеме со инцестоидните скелети на веспи од нив ни трага ни глас, за да после 2 дена во раните утрински часови како глувци да ја покажат својата "моќ". Го чекаме денот кога ќе соберете храброст и ќе прекинете да се криете по дупки, а до тогаш ќе ги сносите последиците на вашите "акции".Прегледај го приврзокот 435228
Ovoj grafit ne trebase da se iskrta nasproti trebase da se cuva.
No mladite neznaat normalno deka COMBAT vo ovaa sala i nadvor od nejze imaat poveke begano od nas od kolku navivano.
Poveke od 10 pati sum ucestvuval nitu ednas ne pamtam deka imate zastanato da ja pokazete ovaa hrabrost sto deneska ja pisuvas tuka more glushec.

Член од
27 ноември 2021
Мислења
463
Поени од реакции
2.896
No mladite neznaat normalno deka COMBAT vo ovaa sala i nadvor od nejze imaat poveke begano od nas od kolku navivano.
Poveke od 10 pati sum ucestvuval nitu ednas ne pamtam deka imate zastanato da ja pokazete ovaa hrabrost sto deneska ja pisuvas tuka more glushec.
До тука може 10 пати само козата да си ја носел за да ја ебеш, а дека си бркал некој малце потешко.

Член од
5 февруари 2013
Мислења
168
Поени од реакции
408
Хахахахахахахахаххахахахахахахаха
Абе врапчињата да ги прашаме уште ви го памтат рекордот на 100 метри на екипата од Сарај од оградата до царина и после накај чаршија. Точно 8 години и нешто повеќе од месец го држите рекордот за најбрзо трчање на таа траса, еве никој до сега го нема пробиено. И кога сте доаѓале на лирија сте бегале, глупо е сеа да се објаснуваме кога и ние и вие го знаеме цел историјат:D. Него, да не беше и ти дел од тие дечките што еднаш гребеа како глувци по оградата кога беа фатени пред сала, не ми текнува против кој шиптaрски тим беше утакмицата, па од големиот "рестарт" тогаш да си почнал да ги мешаш работите?:pos:

Член од
12 март 2022
Мислења
142
Поени од реакции
1.130
Хахахахахахахахаххахахахахахахаха
Абе врапчињата да ги прашаме уште ви го памтат рекордот на 100 метри на екипата од Сарај од оградата до царина и после накај чаршија. Точно 8 години и нешто повеќе од месец го држите рекордот за најбрзо трчање на таа траса, еве никој до сега го нема пробиено. И кога сте доаѓале на лирија сте бегале, глупо е сеа да се објаснуваме кога и ние и вие го знаеме цел историјат:D. Него, да не беше и ти дел од тие дечките што еднаш гребеа како глувци по оградата кога беа фатени пред сала, не ми текнува против кој шиптaрски тим беше утакмицата, па од големиот "рестарт" тогаш да си почнал да ги мешаш работите?:pos:
Против Лирија јадеа мартинки во глава

Член од
5 февруари 2013
Мислења
168
Поени од реакции
408
Mnogu ednostavno e koga sakas nekoj da ti dojde, pushtash info pred vreme to je to ;)
Многу големи мафијаши сте за група што чкрта графит во 3 сабајле кој се наоѓа на граница на ваша територија. За разлика од вас ние не бегаме со веспи, 6 години навивавме тука како подгрупа самостојно, и освен во неколку наврати кога игравме со КК Слобода или КК Скопје (си ги знаете шиптaрските терминологии на клубовите) ве немаше како чист воздух во скопска зима, а на гости знаете како сте си поминувале;). Се гледаме кај што сме се гледале до сега

Член од
14 декември 2021
Мислења
6
Поени од реакции
29
Многу големи мафијаши сте за група што чкрта графит во 3 сабајле кој се наоѓа на граница на ваша територија. За разлика од вас ние не бегаме со веспи, 6 години навивавме тука како подгрупа самостојно, и освен во неколку наврати кога игравме со КК Слобода или КК Скопје (си ги знаете шиптaрските терминологии на клубовите) ве немаше како чист воздух во скопска зима, а на гости знаете како сте си поминувале;). Се гледаме кај што сме се гледале до сега
Dobro Buli vo red.

Член од
23 септември 2023
Мислења
21
Поени од реакции
54
Никакво значење немате,нај нај пичкарски наштетувате немате ни н од навивачи му ги лижете јајцата на али ахмети а кога го јадете алатот Македонски барате човекови права,се јавуваат медиуми, социјални мрежи, најозогласени сте кога ќе паднете мајца. Прошетајте се малце низ град чим се осеќате чобани

Kajgana Shop

На врв Bottom