ТИФОМАНИЈА!

Член од
29 октомври 2024
Мислења
32
Поени од реакции
63
Па кога нема никој од зелките, мора некого. А и ти не знам од кои си? Пошто гледам доста добро стоиш со "браќата".
Ps. Пак ќе кажам, кој не почитува.. :duel:
Ke zalutat i nekoj skopjanec so Ribari ko pred nekolku godini ke vi pokazime obrazi za brzo vreme :)

Член од
26 август 2024
Мислења
36
Поени од реакции
326
Башка на дерби со најголемите душмани, да удрите "дете" не е во ред.
А во ред е детето да дојде со рибари маица на градски, да црта рибари охрид во wc на градски и да се слика и да го тагнува драчево ко демек еве тука сме? Да дојдеа да гледаат утакмица само немаше да бидат пипнати, дури против душманите ко што викаш но они дојдоа да ги провоцираат Комити и си добија воспитна. Замисли игра Вардар со Шкупи и ти доаѓаш Комити да ги провоцираш. Како и да е не се ни претепани ни ништо, не сме ние да сликаме крвави капи и боксирачи ко некои овде... И ко што рече вие треба да ги подберете во Охрид коа ќе се вратат за ова што се изглупираа, а не тука да спинувате со другиве дека македонци сме тепале...

Член од
20 август 2022
Мислења
55
Поени од реакции
233
Шипtaр е тој сигурно по татко , цело време ги подржува а на форум а на фб,го знаеме дечкото кој е.
Скокаше дека си Битола, ми пишеше приватна порака, ти барав адреса да дојме да се видиме, глупости ми збораше, така да не се релевантен замене да збораш. А ако веќе ме знајш и приватно оти не ми пиша приватно негде некни туку на форум ми пишеше. Слетај малце

Член од
10 мај 2022
Мислења
777
Поени од реакции
2.399
Скокаше дека си Битола, ми пишеше приватна порака, ти барав адреса да дојме да се видиме, глупости ми збораше, така да не се релевантен замене да збораш. А ако веќе ме знајш и приватно оти не ми пиша приватно негде некни туку на форум ми пишеше. Слетај малце
Добро бе 5 пати ти пишав дека уште саботата бев кај вас ти кажав и кај сум не дојде, да дојдеше сигурно со цела чета крокодили ќе беше,јае бев си ваша девојка битолчнка што идам често кај вас.Му кажав и на уште едено ваше тенџере @vasicot дека ќе сум во Јагода рече ќе ме видиш и се опиша како бил облечен таков не видов.
Прашање до вас ако викендов имавте "забрането гостување "и отидовте 3 коли во Кратово, зашто пред една недела кога тврдите дека сте имале забрането гостување не пробавте да дојдете во Маџари.????

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.382
Поени од реакции
24.529
Добро бе 5 пати ти пишав дека уште саботата бев кај вас ти кажав и кај сум не дојде, да дојдеше сигурно со цела чета крокодили ќе беше,јае бев си ваша девојка битолчнка што идам често кај вас.Му кажав и на уште едено ваше тенџере @vasicot дека ќе сум во Јагода рече ќе ме видиш и се опиша како бил облечен таков не видов.
Прашање до вас ако викендов имавте "забрането гостување "и отидовте 3 коли во Кратово, зашто пред една недела кога тврдите дека сте имале забрането гостување не пробавте да дојдете во Маџари.????
strav im bese parking da ne najdat... za u metropolata ke se soberea 4 koli ako treba... a parking nema

Член од
20 август 2022
Мислења
55
Поени од реакции
233
Нема да пуштам скриншотој од чатот, пошто и твојте знат шо лајно си. Терај си како мислиш

Член од
3 ноември 2024
Мислења
7
Поени од реакции
33
Сте удриле дете од 15/16 години шо дошло 10 утакмици со нас, јас лично не ни ги сметам тие пролазни деца за членој, и сите нивна генерација се тик ток навивачи во цела држава.
Башка на дерби со најголемите душмани, да удрите "дете" не е во ред. 3 деца биле дошле да гледет дерби, едното дете е од скопје...
Не е вредна дискусија понатака, зш ако почниме да ваѓане шопрајт младинава од Скопје во Охрид, посебно летен период, ќе ни се згадит на сите.
За жал нови и незрели генерации идет.
Мислам дека е доста од дискусија...
А Охрид ќе си добиет од нас воспитна, то не му бегат, ако напрајл нешо во име на рибари. И за деца појќе да недискутираме на форум.
Прво воспитајте си ги малце децата доаѓаат да провоцираат и после чешаат зошто јаделе шлапаници јас гледав од страна ништо не им направија само шамари јадеа и колку што знам детево е 2005

Attachments

Црвено Црн

СТАРИОТ
Член од
10 ноември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
1
Прво воспитајте си ги малце децата доаѓаат да провоцираат и после чешаат зошто јаделе шлапаници јас гледав од страна ништо не им направија само шамари јадеа и колку што знам детево е 2005
Сте удриле дете од 15/16 години шо дошло 10 утакмици со нас, јас лично не ни ги сметам тие пролазни деца за членој, и сите нивна генерација се тик ток навивачи во цела држава.
Башка на дерби со најголемите душмани, да удрите "дете" не е во ред. 3 деца биле дошле да гледет дерби, едното дете е од скопје...
Не е вредна дискусија понатака, зш ако почниме да ваѓане шопрајт младинава од Скопје во Охрид, посебно летен период, ќе ни се згадит на сите.
За жал нови и незрели генерации идет.
Мислам дека е доста од дискусија...
А Охрид ќе си добиет од нас воспитна, то не му бегат, ако напрајл нешо во име на рибари. И за деца појќе да недискутираме на форум.
Го барале Драчево, па си го добиле!

Член од
29 октомври 2024
Мислења
32
Поени од реакции
63
E ak
E ak e takva rabotata trebese pojke samari da mu zalepite

Член од
23 септември 2023
Мислења
23
Поени од реакции
55
Не знае дека може сам себе атентат да си направи во Драчево на ден после Митровден

Член од
7 октомври 2023
Мислења
21
Поени од реакции
47
За вакви ликови, на кои најверојатно ова им е најголем подвиг во нивната квази навивачка кариера, пошо некој кој што ја сфаќа и перцепира навивачката култура на ваков начин, да шкрта со спреј на врата од wc, e нешто налик во компарација со криминал, кога некој глуми мафија, а најголемо "кривично дело" му е сечење гуми со нож или скршен ретровизор, украден акумулатор.
Треба да е среќен, што поминал само со неколку шамари, овакви појави треба да се малтретираат, снимаат како даваат изјава: - Ја сум класичен шминкер, ова што го направив е голем блам и контра кодексите на кои се темели ултрас културата, се извинувам до мојата група што јавно допринесувам да изгуби дел од рејтингот што макотрпно го стекнуваше со години.
Јас сум дегенерик и кретен, ултрас ради мода, глумам навијач и со оваа порака сакам да и порачам на членовите од другите навивачки групи во Македонија, кои се со ист Б-комплекс како мене сомоментално да престанат и своеволно да ги напуштат своите групи, заради опстанокот и иднината на ултрас културата во МКД.

Kajgana Shop

На врв Bottom