- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 614
Јако би било и овој викенд Вардар - шкупи да има со две навивачки групи, верувам дека би било со голема бројка од двете страни и добра атмосфера. + ноќна ако е
Со две навивачки групи да го цитирам з.зЈако би било и овој викенд Вардар - шкупи да има со две навивачки групи, верувам дека би било со голема бројка од двете страни и добра атмосфера. + ноќна ако е
Од твоја тастатура до божји очи. Амин.по некоја случајност ќе биде Работнички.
Зато не кревај врева, спушти одма капа, од 85та година сме на мапа
Имаше супер мислења од нормални членој. И пофалби за 2те групи.Пола тема малоумни. Топ дерби од двете навивачки групи, веројатно најдобро во историјата. Место да се пишат пофални зборови за двете групи, бидејќи ги заслужија, они се пцујат два дена. Штета што не се бориме за врвот, со ваква организација кај двете групи, при борба за врвот, комотно би биле трето дерби во екс ју.
Ајде да не претерам ама вчерашното издание беше најблиско до сарајевското дерби и мислам натаму е реално да целиме. Кај бугарите се интересни Ботив Локо. Наредно прашање дали ќе имат континуитет или ќе се вратиме во некое сивило? Како само ова се би изгледало со нормални клубој на кој секоја година целите ќе се напад на титула ? Дефинитивно има потенцијал но не зависи од самите навивачи.Пола тема малоумни. Топ дерби од двете навивачки групи, веројатно најдобро во историјата. Место да се пишат пофални зборови за двете групи, бидејќи ги заслужија, они се пцујат два дена. Штета што не се бориме за врвот, со ваква организација кај двете групи, при борба за врвот, комотно би биле трето дерби во екс ју.
И мене ми има останато оваја дешавка. Мислам еден гол го даде од офсајт и губевме 1:2 или 1:3 и му каравме на линискиот судија и се сврти вика доста карате гледаш го местат да дава голој за трансфер, ќе победите вие. И на крај си тепавме...Абе не ми кажвај кое друго време,очобол беше од секогаш,се сеќавам 2011 мислам беше навиваме на трибина против ФК Скопје и му караме на помошник судијата,ни се врти и ни вели:НЕ ГЛЕДАТЕ БЕ ДЕКА КИРОВСКИ ТРЕБА ДА ДАЈ 5 ГОЛА,ТРАНСФЕР ТРЕБА ДА НАПРАЈ,се чудевме шо слушаме и шо гледаме..кажвајму на овие малите шо незнат како било порано