- Член од
- 30 ноември 2023
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 16
Рибари добро издание денес .
Супер кореографија !
Супер кореографија !
Да бе бед блу бојс у атина а фемили у Скопје доста со тие филмови. Ете поминати се 10 години од тоа нивно време и пак не доагаат зошто се искарани мегу себе си ги испоебаа сестрите меѓу себе се покрадоа и затоа. Пушти го панче и уште двајца ликови таму и се ќе ви стане јасно.За жал сите стари членови што беа завршија со кривични пријави, казни, затвори, домашни притвори итн..
Сеуште добар дел од старите членови одат со ФА ама не се истакнати напред
Има доагааат вака од дерби на дерби и кај нас и кај фемили што е загреота. обични утакмици нема ни 70 луге ќе дојде дерби 250 не е тоа тоа. Неам кејф да идам уопште на вакви дербиња.Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor
Како прво да разјасниме јас никаде не реков дека СИТЕ ОДАТ моментално. Коментарот мој беше конкретно за денешнава утакмица, дечкото праша за кои ликови одат моментално не знаел ниту еден и затоа одговорив. Коментаров твој е глупост затоа што и кај едните и кај другите стари членови што оделе порано нема. Тек ке се најде по некој и тоа на дерби што е и нормално последниве години.Да бе бед блу бојс у атина а фемили у Скопје доста со тие филмови. Ете поминати се 10 години од тоа нивно време и пак не доагаат зошто се искарани мегу себе си ги испоебаа сестрите меѓу себе се покрадоа и затоа. Пушти го панче и уште двајца ликови таму и се ќе ви стане јасно.
Автоматски споено мислење:
Има доагааат вака од дерби на дерби и кај нас и кај фемили што е загреота. обични утакмици нема ни 70 луге ќе дојде дерби 250 не е тоа тоа. Неам кејф да идам уопште на вакви дербиња.
Здравје во 2030 кога градски парк ке биде реновиранФемили дојде, направи шоу, извади парола и коцка, си отиде. Секоја чест за бројката и кај двете групи но од неутрален аспект Фемили го доби дербиво. Сепак од друга точка неможам да го видам истово дерби во оваа сала наредна година и жално е дека ќе го гледаме со една навивачка група.
Дојди фати направи подобро ако можеш, лесно е да јадете гомна како треба и како не треба пола од вас тука на форумов еден терет на свој грб не сте превземале за своите групи освен јадење гомна на тастатура. Колку што знам Пирати не навиваат веќе така да можеш да размислиш повеќе за во својот двор друже.Кој шмек бе жити се неандарталци и едните и другите (кошаркашки групи не зезајте), земале гаѓаат у терен по играчите , на 100 метра сте у град идете измавајте се земаа ви ја испразнија салата тешки лопати сте.
Хахахаха има полнолетни но на ЦПБ е дефинитивно најдобра младината на ултрас сценава кај нас. Ако успеат да се задржат тие три четири помлади екипи за 10 години би им немало рамен.Ima eden polnoleten na dveve strani?
Дојди фати направи подобро ако можеш, лесно е да јадете гомна како треба и како не треба пола од вас тука на форумов еден терет на свој грб не сте превземале за своите групи освен јадење гомна на тастатура. Колку што знам Пирати не навиваат веќе така да можеш да размислиш повеќе за во својот двор друже.
Хахахаха има полнолетни но на ЦПБ е дефинитивно најдобра младината на ултрас сценава кај нас.
Само изрази желба, кога ќе посакаш можеш да не запознаеш.Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor
Чекај да се отрезниме, уште глата болит,@Hristo1312 Foto izvestaj od vcera kjma?
По што заклучи дека младината на цпб е најдобра на македонската сцена?Дојди фати направи подобро ако можеш, лесно е да јадете гомна како треба и како не треба пола од вас тука на форумов еден терет на свој грб не сте превземале за своите групи освен јадење гомна на тастатура. Колку што знам Пирати не навиваат веќе така да можеш да размислиш повеќе за во својот двор друже.
Хахахаха има полнолетни но на ЦПБ е дефинитивно најдобра младината на ултрас сценава кај нас. Ако успеат да се задржат тие три четири помлади екипи за 10 години би им немало рамен.
Само изрази желба, кога ќе посакаш можеш да не запознаеш.
Една од причините е смена на генерации плус голема дупка помеѓу генерациите…
Настани од минатото, политика, личен интерес итн.
Млади ја држат групата да постои друже што повеќе од тоа треба да се каже?По што заклучи дека младината на цпб е најдобра на македонската сцена?