- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 400
- Поени од реакции
- 2.004
Нигде у свет нема полоша дискусија на форум на 2 дена пред најголемо дерби у држава од тука.
Ваков шегобиец досега не сум сретнал, од сабајле не умреа од смеа да не пукниш. Еве сличе за тебе како тотално неупатен во македонската навивачка сцена. Многу години пред Комити да ја напрат кореографијата.e taka... eve go i na tribina
Прегледај го приврзокот 426625
epten spori ste be nekako a i operirani od humor...
nego fino vaka koga sami si vadite dokazi deka sme vi idoli...
aj sreken pat i nemoj da se izgubite po pat
Пак со камења ќе фрлате?Чкембари до каде ви е коњаницата???По наши сознанија сте го поминале Росоман,нека спремаат шлемови,кациги, оклопи после последна наплатна кај Катланово пред Скопје имаме позиција нема каде да бегате
Цела циглана ја обезбедивме имаме мониција за цела сезона,летово бевме на припреми.Пак со камења ќе фрлате?
od sabajle ili od porucek?Ауууyy оваа хит ќе биде во петто Б одделение.
Вие не можете инфо да добиете од кај вас од управа камоли па од Комити, среќа па џганот од Битола само го збирате па ќе ви упали форава.
ХехехехеВие не можете инфо да добиете од кај вас од управа камоли па од Комити, среќа па џганот од Битола само го збирате па ќе ви упали форава.
АииииииииииХехехехе
1:1
Сега можи да си ја активирате пропагандната машинерија колку сакате, едно е вистина, во последно ве дупчиме како сакаме
Ako ova ti e dupcenje se gleda deka povise od fliperi na sirok sokak ne si videl vo zivotov komiti seno ke odele vo selo hahahahaha of mori majko ne zaboravajte samo da se tagnete pred molХехехехе
1:1
Сега можи да си ја активирате пропагандната машинерија колку сакате, едно е вистина, во последно ве дупчиме како сакаме