ТИФОМАНИЈА!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.715
Поени од реакции
3.070
П.с. чекав дали ќе се сетат постарите навивачи дали и порано имало слични интерактивни најави, ама слабо меморијата... :D

Снимена од една наша подгрупа. Најава која тогаш трпеше многу критики. Можеби и јас критикував, како некој што си ги сака сите градови и села во државава :D
Ovaa ja barav najava pred 11 god c c c :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.923
Поени од реакции
14.866
П.с. чекав дали ќе се сетат постарите навивачи дали и порано имало слични интерактивни најави, ама слабо меморијата... :D

Снимена од една наша подгрупа. Најава која тогаш трпеше многу критики. Можеби и јас критикував, како некој што си ги сака сите градови и села во државава :D
Језиво :ban:

Најјакиот момент е што нивата и тракторот се во некое скопско село, а као демек битолчаните земјоделци, ние скопјани граѓани :несвест:

Член од
24 април 2024
Мислења
35
Поени од реакции
123
Знајт некоја која е најстара НГ во Македонија? Претпоставувам Чкембари поради то шо се 85та створени ама ак имат некоја група шо била пред нив (активна или неактивна небитно) ама да е официјална нека кажит ме интересират

Член од
14 април 2023
Мислења
41
Поени од реакции
238
Знајт некоја која е најстара НГ во Македонија? Претпоставувам Чкембари поради то шо се 85та створени ама ак имат некоја група шо била пред нив (активна или неактивна небитно) ама да е официјална нека кажит ме интересират

100пати е зборено за ова а ти наместо да провоцираш глеј нешто напрај за групата твоја а не сеир да фаќаш.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.118
Поени од реакции
8.057
najloshoto mi e ko kje probvat da glumat bitolski nema veze eden zbor ne godat osven booo i na to akcento go greshat :D

Член од
20 септември 2021
Мислења
39
Поени од реакции
262
Член од
25 август 2023
Мислења
379
Поени од реакции
710