Лечи се.На крај ќе се јават $ ќе испадне дека они ги нападнале,вака сите навивачки групи ги прозваа од Скопје,фалат уште пирати
Не е проблемот кој сака и кога сака нека нападни но се знај како е редот со раце плус ако си поголема бројка го застануваш автобусот и се тепаш а не да фрлаш камења и застанва автобусот и ти да бегаш, а Чкембари слегуваат да ги бркаат па после се тепаат со ПЕП во која камено доба сте засотанати ало бе треба мадиња и срце а не камења мускули,тетоважи,полиција, партија и брендирана облека работата е или си маж или си пичка а маж не се станува после една црта бело тоа или го имаш или го немаш и шо рекоја толку од кодексот шо го зборам две години тука на форумот со вас ниту на погреб ниту на свадба ало бе имате ум дека некој ќе оди инвалид око ќе му извадиш за ебана утакмица јас разбирам да се тепаме со раце шо ти знам ремен ,столче се шо е навивачки ама камења бе во кој век сме и после ќе ве бранат како бели мечки во Битола ова е испод дно иако е и од вас бетер од шип*арите се имате напрено колку имате поприпманато не сте свесни уште лани ко дојдовте на ракомет со ножој и палки реков дека забегавте ама ај демек ќе се поправат но нема разбирачка со вас само по пичка треба кај да ве најдиме и за крај Чкембари Закон и број 1 ако има некој по јак слободно нека се јави !Може други ве нападнале зашто одма Комити.
Прашај си ги другарите,посебно тој со црвената тренерка шо се чешла.Што се десило бе ? Ако е точно дека Чкембари се каменувани по автобуси тоа е срамота за било која скопска група да била ...
Od sekogas bile picki,spiuni i partiski kuropusaci imaat dosta primeno od nivnite zetovi od cairНе е проблемот кој сака и кога сака нека нападни но се знај како е редот со раце плус ако си поголема бројка го застануваш автобусот и се тепаш а не да фрлаш камења и застанва автобусот и ти да бегаш, а Чкембари слегуваат да ги бркаат па после се тепаат со ПЕП во која камено доба сте засотанати ало бе треба мадиња и срце а не камења мускули,тетоважи,полиција, партија и брендирана облека работата е или си маж или си пичка а маж не се станува после една црта бело тоа или го имаш или го немаш и шо рекоја толку од кодексот шо го зборам две години тука на форумот со вас ниту на погреб ниту на свадба ало бе имате ум дека некој ќе оди инвалид око ќе му извадиш за ебана утакмица јас разбирам да се тепаме со раце шо ти знам ремен ,столче се шо е навивачки ама камења бе во кој век сме и после ќе ве бранат како бели мечки во Битола ова е испод дно иако е и од вас бетер од шип*арите се имате напрено колку имате поприпманато не сте свесни уште лани ко дојдовте на ракомет со ножој и палки реков дека забегавте ама ај демек ќе се поправат но нема разбирачка со вас само по пичка треба кај да ве најдиме и за крај Чкембари Закон и број 1 ако има некој по јак слободно нека се јави !
P.S.Очекувам да извадите видео од "херојскиот" напад и бегање па да видат сите колку сте јаки или ќе ве јади страм па утре на поправен со поголеми камења крв да ви е*ам !
P.P.S толку села" сам" прошетав никаде не дојдовте ебаве партали сега најдовте ко заминав вкрај сте педери жими се ова нема смисла !!!
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Ne zaboravajte deka i utre gostuvate, da ne bide so svoj kamen po glava…Epa posto se cudite koja od skopskite grupi go napadna avtobusot NE Ckembari za da bidime sigurno koja grupa da dojdi bt ke bidi ebana pa belkim ke ja pogodime i taja so se tepa so avtobusite
Ти да си гледаш кошарка НБА и кладилници остај ме мене ,голем сум знам шо зборам и со кој зборам ти ич да не се секираш !Сите скопски групи ги прозвавте,сега од кој е нападот и кај се случил нападот?
@Goran Bt многу рипаш ,ептен пишуваш и што треба и што не треба.Терај си живеачка горе во Германија има тука кој да му ја мисли.