Ama toa mozesee.! e najjako vo muabetov, mozese ama nee.! Dodeka im gi davame parite na stranci, tk domasna firma, preku telekom a vo telekom ima % i drzavata pa taka nasite pari ke se vrtat vo krug,i ke se investira ama ovie ne.! vikaat davajtegi parite na Duopolot De/At.!Telekabel mozese da bjde najdobriot i najrasprostranetiot operator vo drzavava i plus nasa makedonska kompanija no ne ulozuvaat u novi tehnologii a niti vo ovie koi vekje gi imaat poleka poleka propagjaat i ubrzuvaat
Ako jas gi pravev paketite ke gi napravev spored potrebite na eden prosecen korisnik i ke imase makedonskava kompanija najgolem naliv na korisnici. Ako vlozuvaa pravilno vo optikata ke imaa dosega najrasprostraneta opticka mreza vo Makedonija, ama ne ne mu se investiralo vo mojot region i da podnesel gradonacalnikot baranje. Sms porakite ako na nekoj ne mu se potrebni, sepak treba da gi ima vo paketite. Spored nekolku negativni mislenja zakluciv deka operatorov ne vlozuvaat mnogu i vo mobilnata i deka odat vo nadolna linija i spored eden izvestaj imaat negde ~1% od vkupnata baza na korisnici na mobilna telefonija.Telekabel mozese da bjde najdobriot i najrasprostranetiot operator vo drzavava i plus nasa makedonska kompanija no ne ulozuvaat u novi tehnologii a niti vo ovie koi vekje gi imaat poleka poleka propagjaat i ubrzuvaat
eve jas ke ti kazam kolku imaat pretplatnici od 2ri kvartal 2022Ako jas gi pravev paketite ke gi napravev spored potrebite na eden prosecen korisnik i ke imase makedonskava kompanija najgolem naliv na korisnici. Ako vlozuvaa pravilno vo optikata ke imaa dosega najrasprostraneta opticka mreza vo Makedonija, ama ne ne mu se investiralo vo mojot region i da podnesel gradonacalnikot baranje. Sms porakite ako na nekoj ne mu se potrebni, sepak treba da gi ima vo paketite. Spored nekolku negativni mislenja zakluciv deka operatorov ne vlozuvaat mnogu i vo mobilnata i deka odat vo nadolna linija i spored eden izvestaj imaat negde ~1% od vkupnata baza na korisnici na mobilna telefonija.
Jas vo cetvrtok odam na Telekom promotivno nudat 100gb sea, pa da iskoristam i telefon da zemam.Ova e za @MALINOV.A
Eve zosto ne mozam na Tk,
Ovie 173sms se od 26.09 do denes bidejki vecer presmetkovniot period se resetira,
173x3 =519mkd i 500 pretplata
Nad 1000ka, ne fala mene pretplata bez sms ne mi vrsi rabota... Znaci na neceli 300min razgovor imam +170sms
Dodusa imam broj i od lyca...
Toa se znae deka se nekoj zaostanati zte, tcl i slicni na niv realme itn...Jas vo cetvrtok odam na Telekom promotivno nudat 100gb sea, pa da iskoristam i telefon da zemam.
Samo da kazam ne se lazete nekoj da zema od ovie novite T Phone i T Phone Pro najgolemoto sranje so go imam videno.
Nemozam na green poso nemaat ovde zastapnik, a mi treba nov telefon gledam deka iphone 11 kaj A1 e poskap od Telekom taka da od Telekom odamToa se znae deka se nekoj zaostanati zte, tcl i slicni na niv realme itn...
E taka za 100gb e druga pesna...
Ako sakas na Green imas 50+50gb za 599mkd.
Ako odi, tvoj izbor, za mene se sto e nad 10€ pretplata e bezvrska frleni pari...Nemozam na green poso nemaat ovde zastapnik, a mi treba nov telefon gledam deka iphone 11 kaj A1 e poskap od Telekom taka da od Telekom odam
Neka ne zafrkavaat, neka se ogledaat na Mtel,
29.30.31 koj ke se prijavi za 600mkd ke si ima optika 150/150. se dodeka gi koristi uslugite od Tk, mozi i so Tv i bez Tv ,taka vikaat od call centarot ...
Мора да користи мобилен или може оптика и тв ?29.30.31 koj ke se prijavi za 600mkd ke si ima optika 150/150. se dodeka gi koristi uslugite od Tk, mozi i so Tv i bez Tv ,taka vikaat od call centarot ...
Vikaat ne mora samo optika moze, +tv ako sakas ako sakas +mob, mene mob, ne mi odgovara nema sms, od koi mesecno od 100do200 prajkam...Мора да користи мобилен или може оптика и тв ?