Ama toa mozesee.! e najjako vo muabetov, mozese ama nee.! Dodeka im gi davame parite na stranci, tk domasna firma, preku telekom a vo telekom ima % i drzavata pa taka nasite pari ke se vrtat vo krug,i ke se investira ama ovie ne.! vikaat davajtegi parite na Duopolot De/At.!Telekabel mozese da bjde najdobriot i najrasprostranetiot operator vo drzavava i plus nasa makedonska kompanija no ne ulozuvaat u novi tehnologii a niti vo ovie koi vekje gi imaat poleka poleka propagjaat i ubrzuvaat
Ako jas gi pravev paketite ke gi napravev spored potrebite na eden prosecen korisnik i ke imase makedonskava kompanija najgolem naliv na korisnici. Ako vlozuvaa pravilno vo optikata ke imaa dosega najrasprostraneta opticka mreza vo Makedonija, ama ne ne mu se investiralo vo mojot region i da podnesel gradonacalnikot baranje. Sms porakite ako na nekoj ne mu se potrebni, sepak treba da gi ima vo paketite. Spored nekolku negativni mislenja zakluciv deka operatorov ne vlozuvaat mnogu i vo mobilnata i deka odat vo nadolna linija i spored eden izvestaj imaat negde ~1% od vkupnata baza na korisnici na mobilna telefonija.Telekabel mozese da bjde najdobriot i najrasprostranetiot operator vo drzavava i plus nasa makedonska kompanija no ne ulozuvaat u novi tehnologii a niti vo ovie koi vekje gi imaat poleka poleka propagjaat i ubrzuvaat
eve jas ke ti kazam kolku imaat pretplatnici od 2ri kvartal 2022Ako jas gi pravev paketite ke gi napravev spored potrebite na eden prosecen korisnik i ke imase makedonskava kompanija najgolem naliv na korisnici. Ako vlozuvaa pravilno vo optikata ke imaa dosega najrasprostraneta opticka mreza vo Makedonija, ama ne ne mu se investiralo vo mojot region i da podnesel gradonacalnikot baranje. Sms porakite ako na nekoj ne mu se potrebni, sepak treba da gi ima vo paketite. Spored nekolku negativni mislenja zakluciv deka operatorov ne vlozuvaat mnogu i vo mobilnata i deka odat vo nadolna linija i spored eden izvestaj imaat negde ~1% od vkupnata baza na korisnici na mobilna telefonija.
Jas vo cetvrtok odam na Telekom promotivno nudat 100gb sea, pa da iskoristam i telefon da zemam.Ova e za @MALINOV.A
Eve zosto ne mozam na Tk,
Ovie 173sms se od 26.09 do denes bidejki vecer presmetkovniot period se resetira,
173x3 =519mkd i 500 pretplata
Nad 1000ka, ne fala mene pretplata bez sms ne mi vrsi rabota... Znaci na neceli 300min razgovor imam +170sms
Dodusa imam broj i od lyca...
Toa se znae deka se nekoj zaostanati zte, tcl i slicni na niv realme itn...Jas vo cetvrtok odam na Telekom promotivno nudat 100gb sea, pa da iskoristam i telefon da zemam.
Samo da kazam ne se lazete nekoj da zema od ovie novite T Phone i T Phone Pro najgolemoto sranje so go imam videno.
Nemozam na green poso nemaat ovde zastapnik, a mi treba nov telefon gledam deka iphone 11 kaj A1 e poskap od Telekom taka da od Telekom odamToa se znae deka se nekoj zaostanati zte, tcl i slicni na niv realme itn...
E taka za 100gb e druga pesna...
Ako sakas na Green imas 50+50gb za 599mkd.
Ako odi, tvoj izbor, za mene se sto e nad 10€ pretplata e bezvrska frleni pari...Nemozam na green poso nemaat ovde zastapnik, a mi treba nov telefon gledam deka iphone 11 kaj A1 e poskap od Telekom taka da od Telekom odam
Neka ne zafrkavaat, neka se ogledaat na Mtel, ajde dosta se 20gb ajde 1000ka,neka se deri narodot....
29.30.31 koj ke se prijavi za 600mkd ke si ima optika 150/150. se dodeka gi koristi uslugite od Tk, mozi i so Tv i bez Tv ,taka vikaat od call centarot ...
Мора да користи мобилен или може оптика и тв ?29.30.31 koj ke se prijavi za 600mkd ke si ima optika 150/150. se dodeka gi koristi uslugite od Tk, mozi i so Tv i bez Tv ,taka vikaat od call centarot ...
Vikaat ne mora samo optika moze, +tv ako sakas ako sakas +mob, mene mob, ne mi odgovara nema sms, od koi mesecno od 100do200 prajkam...Мора да користи мобилен или може оптика и тв ?