Valja li ovakoČim nema 4K i UHD sadržaja sve to nogom u dupe.
Attachments
-
577,4 KB Прегледи: 75
Valja li ovakoČim nema 4K i UHD sadržaja sve to nogom u dupe.
Koliko se meni cini radi, al' to moras uzeti sa rezervom, ja sam samo slikar.
dosadan si
Ulovila me inspiracija danas
Автоматски споено мислење:
A sta ces godine te deru pa moras da gledas a ja jos uvik derem a probam sta manje gledat hahahaaane skeniram a gledam ovo
da, da, znam, sam kazes da gledas pink, heheheheheeeeA sta ces godine te deru pa moras da gledas a ja jos uvik derem a probam sta manje gledat hahahaaa
Da ga onda uslikamo da znaju o kojoj je rijec.Iako katastrofa kvaliteta art je stao ko da je u 18 stoljecu.Pink i art stoje na istom sa kvalitetom.Od ovih lijevih iptv_a meni art najmanje kasni od glavnog izvora
Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk
uporedjujem strim da bih znao koji je bolji, jer sam uvek tezio kvalitetu i napretku u bilo kom smislu, razumesJa neznam sto neko mora da upoređuje đe stream ide brze a đe kasni, neka gledaju ono sto imaju i nece mu ni sekundu kasniti, ja lično gledam često televiziju unazad, vratim određenu emisiju i gledam, nekad kasnim sa gledanjem i po par dana i ne smeta mi haha
Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk
koliko imas koristi od reklamiranja te art liste, zivota tiDa ga onda uslikamo da znaju o kojoj je rijec
Poceo sam bit ovisnik o njemu ko i ti kad strim kasni 5 sek heheheee.uporedjujem strim da bih znao koji je bolji, jer sam uvek tezio kvalitetu i napretku u bilo kom smislu, razumes
Автоматски споено мислење:
koliko imas koristi od reklamiranja te art liste, zivota ti