@panelrazarac
Ma ne smeta ni meni, samo sam hteo da kazem da sve kasni...
Utakmice gledam preko kablovika ( ESPN & Zigo Sport)
Ma ne smeta ni meni, samo sam hteo da kazem da sve kasni...
Utakmice gledam preko kablovika ( ESPN & Zigo Sport)
Ma ja to shvaćam ali drugi ne.I svi iptv provajderi ne nude krš sliku kako neki kažu.Racunaj uplink koji salje gore u transponder i koliko mu treba da dodje dole, eto ti razlike...
Автоматски споено мислење:
Ironija je da najvise smeta to ljudima koji od ilegalnog panela, ilegalno gledaju i onda se nesto bune;=)
ajde sveznalico, dokazi mi da total ili mts ne kasni sa prenosomMa ja to shvaćam ali drugi ne.I svi iptv provajderi ne nude krš sliku kako neki kažu.
Kod mene 23850 kb/sovo npr. valja
Ma nego šta evo pogledaj Dazn od malog postao globalni striming igrač tu je sada i Amazon Prime Video već neke utakmice prenose.Ali naj najviše kada se ljudi hvale sve imaju gledaju bla bla a zimsku skakaonicu nisu imali gde gledati,plus I legalnu pretplatu.izguracemo to kasnjenje nekako
Na Švajcarskom Blue Sport još bolji a za UHD da ne komentarisem.Kod mene 23850 kb/s
ajd ne lupaj više, ti i tvoje kašnjenje , nemaš ništa pametnije nego stalno s tim kašnjenjem , a razlog je da želiš biti kao španjolac ili njemac hahaha koji razlog ja mislim da ti patiš da budeš netko na ovom forumu hahahamislim da je svima draze gledati prenos neke utakmice kao covek, a ne sa zakasnjenjem od npr. 50 sec.
e, vidis to "njihovo" kasnjenje od 400 ms meni ne smeta