S
silmarillion
Гостин
Прашајте си го градоначалникот.
А вoзaчите се цвеќињa зa мирисaње тaкa? Жити се не треси зелени, или и ти си еден oд oние кoи сметaaт декa велoсипедистите требa дa вoзaт нa трoтoaр меѓу пешaци a не нa улицa дo рaбoт нa кoлoвoзoт.Велосипедистите се жива напаст за сообраќајот по улиците. Не ги почитуваат правилата сообраќајни како учесници во него, секогаш се агресивни кога реагираат, возат често намерно по места забранети за нивно движење, мора да ставаат маст за болки на дупе константно, не сакаат да носат кациги заштитни ...ееееее...ги мразам велосипедистите.
Тебе изгледа ти е страв да возиш точак, можеби и воопшто не знаеш да возиш ниту со помошни тркала....боже, како можеше ваков одговор да дадешВелосипедистите се жива напаст за сообраќајот по улиците. Не ги почитуваат правилата сообраќајни како учесници во него, секогаш се агресивни кога реагираат, возат често намерно по места забранети за нивно движење, мора да ставаат маст за болки на дупе константно, не сакаат да носат кациги заштитни ...ееееее...ги мразам велосипедистите.
Коцета наш.
Се чувствувале запоставени оние кои не се жители на Центар затоа што Општина Центар мисли за жителите на Центар. Па за кого да мисли, за оние на Гази Баба?![]()
Ќе успее, Коцета ваш секогаш наоѓал начин да го заобиколи законот.Аххххх, повторно ти..само демнеш и едвај чекаш на некого да му се изнасмееш без везе
гарантирам дека и ти самиот незнаеш за што се кекерезиш, само не си ти крив, болеста е крива, те жалам
кај тебе очигледно се лачи преобилно хормонот на зајадливост и цинизам..е тоа ти е, душиче
Досега имаа привилегија само жителите од центар да добијат субвенции за точак, сега можат сите граѓани ос подрачјето на Скопје, дури и ти сега имаш шанси да си купиш точаче од 4000 ден. и наместо да висиш 24 часа на форумов и да јадеш бурек, фино лепо ќе си се возикаш низ нашиот убав град
Прашањето ми беше дали ќе успее оваа одлука поради завршување на мандатот на градоначалниците или нема везе, ќе си работат они до 31.12.2017 год.!?
Ај не биди буквалиста..ете добро, да ти направам мерак, заборавив поднаводници да ставам.Ќе успее, Коцета ваш секогаш наоѓал начин да го заобиколи законот.
Мене не ми е јасно зошто другите се чувствувале запоставени кога се работи за проект на Општина Центар.
Или дечково ве јако истрола... или е стварно дегениште правоВелосипедистите се жива напаст за сообраќајот по улиците. Не ги почитуваат правилата сообраќајни како учесници во него, секогаш се агресивни кога реагираат, возат често намерно по места забранети за нивно движење, мора да ставаат маст за болки на дупе константно, не сакаат да носат кациги заштитни ...ееееее...ги мразам велосипедистите.
Копија од фискалната сметка за точакот и твоја трансакциска сметка приложуваш во Град Скопје, и толку - чекаш да ти ги исплатат средствата.Или дечково ве јако истрола... или е стварно дегениште право
Инаку и мене ме интересира темава, па еве ме тука прв пат
Почнаа субвенциите, има некој што пробал, што земал?
Некој онлајн документ нешто да читнеме со условите, има шанси да се најде ?
Now kids, this ^ is a troll.Велосипедистите се жива напаст за сообраќајот по улиците. Не ги почитуваат правилата сообраќајни како учесници во него, секогаш се агресивни кога реагираат, возат често намерно по места забранети за нивно движење, мора да ставаат маст за болки на дупе константно, не сакаат да носат кациги заштитни ...ееееее...ги мразам велосипедистите.