Студирам психологија

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Ај мене прошверцај ме, ете јас на мастер Клиничка ќе одам :) Викаш, ќе ме примат? :)
Само ако положиш психометрија 2 ;) а заборавив ќе треба и слика да ми пратиш за cv-то :P

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Не е тоа факултет друже само така го викаат да си запознаен како само функционира ќе ти згади животот...:eek:
Е како функционира де? Мене бар ми беше супер (мало искуство имам али сепак), полагав еден предмет кај нив, ништо посебно... Како и на секој друг факултет на УКИМ :cautious:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Тоа го викаат сите со слаб просек! А да и професорите и асистентите на психологија...нив им се побитни родово-племенските односи...таму треба да бидеш "роден психолог" на мајка или на тато!
Колку што разбрав, си бил демонстратор и после некој преку врски стаиле а тебе те тргнале, па сеа плукаш пошо те боли.
Да го мразеше толку факултетов, немаше да бидеш демонстратор, пошо тоа е нешто за кое доброволно се пријавуваш.
Океј, шо да праиме сеа што сите кај нас се запослуваат преку врски.

Не знам зашто не разбираш дека ми е гајле мене а верувам и на другите, како они станале професори, ми е битно шо ќе ми кажат на предавањата, а сите што ги наброја се одлични во она што го работат, Ана предава феноменално, Бешка исто.

И пак ќе ти кажам, не бери гајле ти за нас, али ако толку сакаш да спасуваш луѓе - оди пред факултет на денот на уписите и одвраќај ги луѓето шо ќе одат на психологија со она што очигледно имаш да го кажеш.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Колку што разбрав, си бил демонстратор и после некој преку врски стаиле а тебе те тргнале, па сеа плукаш пошо те боли.
Да го мразеше толку факултетов, немаше да бидеш демонстратор, пошо тоа е нешто за кое доброволно се пријавуваш.
Океј, шо да праиме сеа што сите кај нас се запослуваат преку врски.

Не знам зашто не разбираш дека ми е гајле мене а верувам и на другите, како они станале професори, ми е битно шо ќе ми кажат на предавањата, а сите што ги наброја се одлични во она што го работат, Ана предава феноменално, Бешка исто.

И пак ќе ти кажам, не бери гајле ти за нас, али ако толку сакаш да спасуваш луѓе - оди пред факултет на денот на уписите и одвраќај ги луѓето шо ќе одат на психологија со она што очигледно имаш да го кажеш.
Значи ти сметаш дека е во ред да членови од семејството се вработуваат! Ти не си ни видела како се предава и што е предавање! Сигурно не ги ни разбираш предавањата...а ако мислиш дека таму нешто ќе научиш тешко тебе и на другите како тебе...едноставно жално и за гревота!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.786
Значи ти сметаш дека е во ред да членови од семејството се вработуваат! Ти не си ни видела како се предава и што е предавање! Сигурно не ги ни разбираш предавањата...а ако мислиш дека таму нешто ќе научиш тешко тебе и на другите како тебе...едноставно жално и за гревота!
Со оглед на тоа дека не ја ни разбра што ти напиша, цела среќа па не си се вработил како психолог. Тешко на тие луѓе ако вака реагираш и не се ни трудиш да разбереш што ти кажале.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Со оглед на тоа дека не ја ни разбра што ти напиша, цела среќа па не си се вработил како психолог. Тешко на тие луѓе ако вака реагираш и не се ни трудиш да разбереш што ти кажале.
За тебе имам само два збора "РАЗВОЈНА ПСИХОЛОГИЈА"

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Ти ја потценуваш цела психологија како наука. Што повеќе?
Не целата само тоа што се предава кај нас на институтот за психологија. Ако сакаш нешто да научиш учи од друго место ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.786
Не целата само тоа што се предава кај нас на институтот за психологија. Ако сакаш нешто да научиш учи од друго место ;)
А од каде знаеш дека не учам?
И пак ќе ти кажам - не студирам на УКИМ. Ни знам кој предава, ни како предава, ни ме интересира.
Ама нема некој разочаран од својот неуспех да ми попува како на погрешен пат сум тргнала.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
А од каде знаеш дека не учам?
И пак ќе ти кажам - не студирам на УКИМ. Ни знам кој предава, ни како предава, ни ме интересира.
Ама нема некој разочаран од својот неуспех да ми попува како на погрешен пат сум тргнала.
Далеку сум јас од неуспех туку можев многу повеќе да напредувам доколку почнев на друго место таму завршуваат само хедикепирани психолози кои незнаат да ја вршат својата работа али ај ќе видиме ти до каде ќе стигнеш кога веќе толку добро ја разбираш "РАЗВОЈНАТА ПСИХОЛОГИЈА" како и "ИНДИКАТОРИТЕ НА НЕСВЕСНОТО" :P

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.786
Ај добро.
Не си ми ни предизвик да се расправам со тебе. Досадно ми е.

Kajgana Shop

На врв Bottom