Студентски домови

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Добив меил од станата на ФИНКИ дека предавањата за 1-ва година ќе бидат во зградата на Технолошко-металуршкиот факултет во Карпош.. Па сега да добијам некоја информација околу студентските домови.. Кој е најблиску до таму.. Како се влегува дали треба врски добри.. Имам слушнато дека Кузман и Гоце се најблиску..? Ве молам за помош ќе ми значи многу..

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Добив меил од станата на ФИНКИ дека предавањата за 1-ва година ќе бидат во зградата на Технолошко-металуршкиот факултет во Карпош.. Па сега да добијам некоја информација околу студентските домови.. Кој е најблиску до таму.. Како се влегува дали треба врски добри.. Имам слушнато дека Кузман и Гоце се најблиску..? Ве молам за помош ќе ми значи многу..
Гоце ти е на 20минути, Кузман на половина час пешањече. Другите се прилично далеку. Јас седам во Пелагонија и до таму патувам 25-30 минути со автобус, цел час е одење пешки. Врски секако дека ти требаат, никаде нема да влезеш туку така...

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Гоце ти е на 20минути, Кузман на половина час пешањече. Другите се прилично далеку. Јас седам во Пелагонија и до таму патувам 25-30 минути со автобус, цел час е одење пешки. Врски секако дека ти требаат, никаде нема да влезеш туку така...
И јас имав добиено такви информации ама пак да си ја осигурам работата.. Инаку знам дека се потребни добри врска.. Фала сепак на објаснувањето...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Дете секогаш е полесно со помал напор во Гоце да влезеш.

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
moze li nekoj da mi kaze kakvi se uslovite vo stiv ?? imam slusnato deka e sega renovirano ama ... ?
Само машките згради се реновирани, женската си е иста. Ако си навикната да имаш 3 цимерки околу тебе, да не ти смета галама во ходник и да учиш во соба ќе ти биде добро. Не е ептен лошо ама не е ни убаво, само храната мислам дека не им е баш на ниво, 3 пати имам отидено и 3пати начекав само 1-2 јадења...скоро ништо. Изврти ги страниците наназад имаш доста информации за животот таму.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
20
Дали има некоја која ќе оди во Пелагонија од септември???

Член од
23 јуни 2011
Мислења
56
Поени од реакции
20
Ме интересира дали има некоја која ќе оди Пелагонија, а исто така ако има и некои кои веќе имаат седено таму да споделат некои искуства. :)

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
идам во теретана во Пелагонија :D
немам седено и неам искуство али вака ми изгледаат добри условите

V

Vollstandig

Гостин
најефтин е и 5-ка е, локацијата е исто добра не мн далеку од центар ...шо да биди фазла:)
П.С. Поќе чупина има таму

Член од
12 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
9
Годинава ќе примаат бруцоши во Гоце или не?
Ако не, дали со некакви си врски е изводливо и како?

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Единствено што знам е дека е најдобрар студендски дом во скопје !! :)

T

Tetro

Гостин
Највеќе лебарки на едно место имам видено само у Пелагонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom