Студентски домови

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
А може ли некој да ме посоветува кој друг студенски е блиску до Медицинскиот факултет и дали Медицинар е толку лош како што слушам? :jaj:
Сум бил 3-4 пати во Медицинарот и морам да ти признам дека не е "ЛОШ" туку е катастрофа невидена.Исто би ти дошло како на клупа да спиеш...Без основни услови за живот.Мој совет ни на крај памет во медицинар.:jaj:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
50
Поени од реакции
10
Сум бил 3-4 пати во Медицинарот и морам да ти признам дека не е "ЛОШ" туку е катастрофа невидена.Исто би ти дошло како на клупа да спиеш...Без основни услови за живот.Мој совет ни на крај памет во медицинар.:jaj:
хахахаха да ти кажам по4нав да го 4итам ова и се успокоив и потоа иде делот, КАТАСТРОФА НЕВИДЕНА. :nesvest: :vozbud: хахахаххаа ме насмеа.. А да прашам Стив многу е одале4ен од Медицинскиот Факултет? :icon_neut

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
хахахаха да ти кажам по4нав да го 4итам ова и се успокоив и потоа иде делот, КАТАСТРОФА НЕВИДЕНА. :nesvest: :vozbud: хахахаххаа ме насмеа.. А да прашам Стив многу е одале4ен од Медицинскиот Факултет? :icon_neut
Па прилично многу далеку е Стив.Заеби близината гледај кај ти е најдобро кај ке можеш најдобро да поминеш.Ми се чини после "студентскиот дом Медицинар" најблизок ти е Кузнам ако не се лажам ако грешам нека ме поправи некој :)

T

Tetro

Гостин
Па прилично многу далеку е Стив.Заеби близината гледај кај ти е најдобро кај ке можеш најдобро да поминеш.Ми се чини после "студентскиот дом Медицинар" најблизок ти е Кузнам ако не се лажам ако грешам нека ме поправи некој :)
Во право си. Ама за да живееш таму треба да имаш пратеник у собрание, тешко е таму да влезеш/

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Јбг..Тогаш единствено решение му/и останува да си се соберат во станче :P
Хаха пратеник ме изнасмеа.Од сеа барам другарчиња од Кузнам за да се дружиме xD Мала шала :P

T

Tetro

Гостин
Слушам пак снемало храна за студентите и оваа година. Само леб носеле повремено колку да не е без ништо, а?

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Skopje na skopjanite :)

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Слушам пак снемало храна за студентите и оваа година. Само леб носеле повремено колку да не е без ништо, а?
Нема врска, не е точно, барем во Кузман кај што сум јас не...

T

Tetro

Гостин
Нема врска, не е точно, барем во Кузман кај што сум јас не...
Во тој случај, да се надеваме дека некој ќе прочита како и секогаш и нема да се прави блесав овојпат.

Јебига, избори се ближат. :)

I

Intex

Гостин
Колкави се шансите бруцош да влезе у Стив? Фала.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Имаш шанси во зависност од исходот на изборите и пријателите што ги имаш :)

I

Intex

Гостин

у превод: Бруцош може да влезе во Стив кога сака, ама за излегување треба да се бара дозвола.
Имаш шанси во зависност од исходот на изборите и пријателите што ги имаш :)
Ако веќе потиме г`зови, барем условите како се? Има тушеви во соби? По колку се во соба? Информации од општа култура.:P

Kajgana Shop

На врв Bottom