Студентски домови

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Лани искречија сè убаво ја средија внатрешноста на женска у Стив, сеа гледам лом е, шарале, стапки по ѕидовите... А бе коњови да ве влечат по трнлив пат говеда некои! Не бе...

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Decki ve molam pomos. Se zapisav na fax vo skopje i prestojuvav vo goce delcev, ama se otpisav od fakultet a ne se odjaviv, i nemam planteno za nieden mesec osven za septemvri. Dva meseca ne sum bil vo dom, klucot od sobata e kaj mene. Inaku prestojuvav vo blok G. Dali ima sansi da mi pravat problem nekoj, bilo kakov?

Џ

ЏинЏер

Гостин
Decki ve molam pomos. Se zapisav na fax vo skopje i prestojuvav vo goce delcev, ama se otpisav od fakultet a ne se odjaviv, i nemam planteno za nieden mesec osven za septemvri. Dva meseca ne sum bil vo dom, klucot od sobata e kaj mene. Inaku prestojuvav vo blok G. Dali ima sansi da mi pravat problem nekoj, bilo kakov?
Ќе мора да си платиш за октомври и ноември пред да се одјавиш.

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
DRUGARI VE MOLAM ZA POMOS! Koja e procedurata da se odjavam od studentskiot goce delcev vo skopje so ogled na toa deka platen mi e samo septemvri mesec i od togas ne sum sse pojavil tamu. Inaku, nitu eden od roditelite ne mi se vraboteni!

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
DRUGARI VE MOLAM ZA POMOS! Koja e procedurata da se odjavam od studentskiot goce delcev vo skopje so ogled na toa deka platen mi e samo septemvri mesec i od togas ne sum sse pojavil tamu. Inaku, nitu eden od roditelite ne mi se vraboteni!
Ако не платиш ќе те посети дома чичко поштар со писмо од извршител.
Без разлика каква е финансиската состојба дома, нема отстапки. Доколку не си можел да платиш, подобро веднаш да си се отпишел ако не си планирал воопшто со месеци да седиш.

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Имам 15000 бонови за продавање ако му требаат на некого бујрум :D

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Дали ќе ми дозволат да се отселам од студентски ако образложам дека немам повеќе обврски на факс ама немам завршено?

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Дали ќе ми дозволат да се отселам од студентски ако образложам дека немам повеќе обврски на факс ама немам завршено?
Да, би требало, познавам повеќе вакви случаеви на кои им дозволија без проблем.:)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.000
Поени од реакции
12.584
Знам лани дека во Кузман бараа или потврда за дипломирање или авионска карта ( во случај ако патуваш некаде ).

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Денеска бев кај Марина ми рече не иселуваат ако немам дипломирано ама ми рече да напишам барање па напишав дека имам уште два испити кои ми се ислушани и немам обврски на факс па ќе видиме мислите дека има шанси да го прифатат барањето?
Ако не ми го одобрат планирам да извадам авионска карта за Шведска секако таа е 20-30 евра па повеќе ми се исплаќа така,доволно ќе е да ја однесам картата или ќе ме испраќаат на аеродром?:D

Член од
4 август 2012
Мислења
160
Поени од реакции
57
Денеска бев кај Марина ми рече не иселуваат ако немам дипломирано ама ми рече да напишам барање па напишав дека имам уште два испити кои ми се ислушани и немам обврски на факс па ќе видиме мислите дека има шанси да го прифатат барањето?
Ако не ми го одобрат планирам да извадам авионска карта за Шведска секако таа е 20-30 евра па повеќе ми се исплаќа така,доволно ќе е да ја однесам картата или ќе ме испраќаат на аеродром?:D
Ќе бараат да дојдат со тебе на аеродром, со комисија, записници едно друго, додека не полеташ нема да бидеш иселен од студентски! ;)

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Cicko postar stigna kaj mene so mnogu zaebano pismo(posto vo Dojrana, corba i skara ne davaat na veresija)! E sea sakam da prasam kolku vreme ima da se plati pismoto? Kako sto pisi 15 dena ili mozi da se odlozi usete malku?? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom