Ќе мора да си платиш за октомври и ноември пред да се одјавиш.Decki ve molam pomos. Se zapisav na fax vo skopje i prestojuvav vo goce delcev, ama se otpisav od fakultet a ne se odjaviv, i nemam planteno za nieden mesec osven za septemvri. Dva meseca ne sum bil vo dom, klucot od sobata e kaj mene. Inaku prestojuvav vo blok G. Dali ima sansi da mi pravat problem nekoj, bilo kakov?
A sto ako ne se odjavam voopsto?Ќе мора да си платиш за октомври и ноември пред да се одјавиш.
Ќе си ги платиш сите месеци до јуни, милум или силум.A sto ako ne se odjavam voopsto?
Ако не платиш ќе те посети дома чичко поштар со писмо од извршител.DRUGARI VE MOLAM ZA POMOS! Koja e procedurata da se odjavam od studentskiot goce delcev vo skopje so ogled na toa deka platen mi e samo septemvri mesec i od togas ne sum sse pojavil tamu. Inaku, nitu eden od roditelite ne mi se vraboteni!
Да, би требало, познавам повеќе вакви случаеви на кои им дозволија без проблем.Дали ќе ми дозволат да се отселам од студентски ако образложам дека немам повеќе обврски на факс ама немам завршено?
Знам лани дека во Кузман бараа или потврда за дипломирање или авионска карта ( во случај ако патуваш некаде ).Дали ќе ми дозволат да се отселам од студентски ако образложам дека немам повеќе обврски на факс ама немам завршено?
Ќе бараат да дојдат со тебе на аеродром, со комисија, записници едно друго, додека не полеташ нема да бидеш иселен од студентски!Денеска бев кај Марина ми рече не иселуваат ако немам дипломирано ама ми рече да напишам барање па напишав дека имам уште два испити кои ми се ислушани и немам обврски на факс па ќе видиме мислите дека има шанси да го прифатат барањето?
Ако не ми го одобрат планирам да извадам авионска карта за Шведска секако таа е 20-30 евра па повеќе ми се исплаќа така,доволно ќе е да ја однесам картата или ќе ме испраќаат на аеродром?
Не си озбилен нели?Ќе бараат да дојдат со тебе на аеродром, со комисија, записници едно друго, додека не полеташ нема да бидеш иселен од студентски!