- Член од
- 21 октомври 2009
- Мислења
- 1.533
- Поени од реакции
- 2.411
имат резултатиДали знае некој дали воопшто има или ќе има некакви резултати од приговорите што беа поднесени за одбијаните на конкурсот за студентки домови. . . ?![]()
имат резултатиДали знае некој дали воопшто има или ќе има некакви резултати од приговорите што беа поднесени за одбијаните на конкурсот за студентки домови. . . ?![]()
Ќе можи линк?имат резултати
оди на мон гов мк и побарај сиЌе можи линк?
Има резултати од втор рок ама таму нема за Кузман. Сестра ми пиша жалба за таму. Освен ако не ми е отворен вистинскиот линк, не можам да го најдамоди на мон гов мк и побарај си
кузман беа пополнети местата на прв рок и затоа нема резултати одтаму. Нема што да се пополнува ако е веќе полн.Има резултати од втор рок ама таму нема за Кузман. Сестра ми пиша жалба за таму. Освен ако не ми е отворен вистинскиот линк, не можам да го најдам
Значи, јас што подадов приговор за "Стив Наумов" (први и втора зграда), не сум примен заради тоа што нема место. . . најнормално. Но, зошто не ме префрлаат во третата зграда каде што има место. . . преместуваат студенти од едни во други различни студентски домови, но не во истиот, а различна зграда. . . ?кузман беа пополнети местата на прв рок и затоа нема резултати одтаму. Нема што да се пополнува ако е веќе полн.
ти место да си поднесувал приговори и жалби и слични работи требаше повторно онлајн да конкурираш на втор рок. Потоа да однесиш:
- идентификационен број испечатен
-онлајн пријавата испечатена
-молба со таксена марка каде одбираш нов дом од слободните
-документи кои ти фалеле или биле грешка (то требало да си видиш кај одговорниот за сместување)
или ако сите документи ти биле во ред тогаш само писмена молба за одново да ти ги прегледаат документите.
онлајн пријавувањето беше од минатиот петок до овој четврток исто и носењето на горниве документи.
Да.Во Кузман мензата за викенд работи ли?
За викенди имаш невероватна понуда од 5 стека и 5 кременадли, немој да си ја пропуштил! Дојди во 4 сатот и чекај до 5 за да го пробаш далекупрочениот СТЕК од Кузман!Во Кузман мензата за викенд работи ли?
Дојдов,јадев плескавица ,шпагети и јогуртЗа викенди имаш невероватна понуда од 5 стека и 5 кременадли, немој да си ја пропуштил! Дојди во 4 сатот и чекај до 5 за да го пробаш далекупрочениот СТЕК од Кузман!