Студени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто бре тажна судбина Зевсус,
Ја знам Сури служеше војска заедно со мој добар другар од средно, умреф од смеење коа ми раскажуваше шо праел типот, за другите двајца не знам.

Vo park vo park odime vo park tamu pticki peat iako e mrak vo park vo park najdi mesto zgodno ako nema tamu mesto ideme na vodno...
Legendi covek legendi. Iako bev mnogu mal i ne mi teknuva na nivnite faci ama pesnite mi se vrezani vo glava.
Thumbs UP!

Tonchie напиша:
Зашто бре тажна судбина Зевсус,
Ја знам Сури служеше војска заедно со мој добар другар од средно, умреф од смеење коа ми раскажуваше шо праел типот, за другите двајца не знам.

еден од нив, не знам кој, запали куќа или зграда, не ми текнуе баш шо беше. ете зошто тажна судбина

Suri bese toa... Tipot ne e so site (veke)...

Добри песни имаа...баш кога служев војска се појавија со песните и имаа прилично ок песни...иначе песната " Кучето мое " не е песна за куче туку за Арчибалд (така си го викам јас мојот,и не мислам на песот :) )...хе хе хе

Jas mojot si go vikam Ragnar Ridjobradi ama aj nema veze. Inace Studeni noze se edna od najdobrite grupi sto izniknaa posle padot na SFRJ. Nejku kolor televizor bese (i seuste e- (so bi rekla mojata ex-profesorka po biologija, Packa)) ZAKON!

Sith

Ти си проблем

На тебе налетувам кога не сум бањат
Или со испиени сто џин-тоници
Ради тебе запаѓам во некои чудни стања
Мамурлук, депресии и несоници.

Цел еден век чим те видам моментално болен легнувам
И нема лек ќе те следам а ти стално ќе ме избегнуваш.

Ти си проблем што сакам да го имам
Ти си дрога што сакам да ја примам
Ти си тајна што смртно ме занима
Ти си грев што на душа го зимам.

Џабе шише мастика или гајба пиво
Што ќе ми да добијам на лото седмица
Кога си к'о настинка - те влечам пола живот
А ти од дневен ред ме одбиваш к'о на седница.

Цел еден век чим те видам моментално болен легнувам
И нема лек ќе те следам а ти стално ќе ме избегнуваш.

Ти си проблем што сакам да го имам
Ти си дрога што сакам да ја примам
Ти си тајна што смртно ме занима
Ти си грев што на душа го зимам.

Инаку освен Сури кој ептен се уништи со дрога, Фиц е супер и секој викенд пушта музика во Custom Pub, а за Лео не знам ништо.

ејј Студени нозе ме потсеќаат на едно врме кога за прв пот бакнав девојка :pos2: :pos2:

Fantom_oh напиша:
еден од нив, не знам кој, запали куќа или зграда, не ми текнуе баш шо беше. ете зошто тажна судбина

Забега со дрогата типот и стварно ми е криво шо се растуриле...Иначе кои песни ги праеле....РЕСПЕКТ за лугето:bravo:

Si kazuva i sam u pesnite... `A jas konj si pazariv i se prevariv`...

iako jas bev mn mala koa iskocija se sekavam deka brat mi gi pustase po doma celo vreme(uste na mali godini im gi nauciv pesnite:icon_lol:) i sega za da mi krenat raspolozenie stalno si gi pustam i pesnite im se mn ZAKON!
STUDENI NOZE SE CAREVI!!!!:costumed3

Aj nekoj neka gi uploaduva pesnite nekade, pa da moze da gi slusneme pak.

Момче младо, оди на ова место и потоа побарај низ архивите, сите нивни песни ги има таму, само што се расфрлани низ фолдерите, малку ќе ти биде тешко додека да ги најдеш, некои ги има и дупликати :)

Kajgana Shop

Back
На врв