Струмица

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
На мене ми се аресе споменико Жена Пеперутка, не гледам ништо шо толко не на место, едноставно уметничко дело у чест на загинаните, шо сакаате вие да стават, коњ, галб, пушки?? И плус изработката е перфектна, сте го виделе ли од блиско коло е уникатен?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Trgovskio komplet ke se otvare na 28 ili 29 Januari (znam od sigurni izvori)
A City Cafe ke e nesto kafic ili diskoteka ne znam tocno,a inace negov gazda e Kosta - Grko so e negova i "Helena Motors".pozz

M*A*J*A

The girl..*
Член од
11 јули 2006
Мислења
98
Поени од реакции
0
хахаха...абе ооооооооди бе
шо ми расправаа...на некоо момичка и кажала професорката да ги каже личните заменки и она почнала...јас,ти, тој/таа/тоа НИЈА ВИЈА ТИЈА :) :) :)
:pos2: :pos2: :pos2: Ееее..Тва веќе..Нема смисла, сепак у школо си:baeh:
A да дојдам Струмица еден викенд, има ли кој да ме дружи :)
Секако:pipi:

Г

Грејвдигер

Гостин
Кога го наместија тој „лустерот“ на семафорите кај центарот??? вчера вечерта го загледав...

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Кога го наместија тој „лустерот“ на семафорите кај центарот??? вчера вечерта го загледав...
Tva e nesto najjako barem za mene..nekak nogo e luksuzno za razlika od carsiiita ..malce mee gupsko prenatrupano ama uredo sepak potrudile se covecite!

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Tva e nesto najjako barem za mene..nekak nogo e luksuzno za razlika od carsiiita ..malce mee gupsko prenatrupano ama uredo sepak potrudile se covecite!
арно е напраано бе, шо и фаље на чаршиита? иначе лустеро е ного интересен :)

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
арно е напраано бе, шо и фаље на чаршиита? иначе лустеро е ного интересен :)
Dobro kazah si ama pak ke ti povtoram;)
da imaame poubavi svetilki aj da kazas ama so tii svetilki ic ubavo ne stoo oti epten se kako bez red i nogo epten prenatrupano i bas tva e tva so i fale spored mene... Ama aj zdravee dogodina mos ke se smene nesto:)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Јас мислам оти до сега не е било поубаво уредена Струмица, и чаршииата, и булеваро ... само некој впечаток имам оти ценатаро е малко запоставен ... а?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас до пред 5 години цели лета поминувава во Струмица кај баба ми. Така да градот ми е ко втор роден град. Али сега струмичани сте сменети.ПОрано имаше поубав живот сеа многу сте поделени на богати и сиромашни. Али у секој случај Струмица респекат.Најубав град!

Kajgana Shop

На врв Bottom