Струмица

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Пиндата изненади...Или беше наредена,или стварно добро се е подготвил.Ного чудно ми беше шо противнико тотално ни еден пат не удри со раката:toe:

Член од
2 август 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
please, please, nogo vazno

Zdravo
jas sum nov clen i se zainteresirah za kartite za utakmicata. U Skopje gi razdigaa use prvio den dur da trepnes i ne stignah da kupam, a srce mi se kine, taa utakmica ja cekam cela godina. I zatava tuka javno ke zamoljam nekoj u vtornik so ke ode rano da mi kupe i na mene oti jas nema da mozam da se vratam u sr :( Parite ke gi dobie odma, znaci u smetka na banka ili po avtobus ne e bitno, na bilo koj nacin. Aj edno golemo vi se moljam ako moze pisejte mi na anastasija.usa@hotmail.com, ke dadam i telefonsko brojce pliz,pliz,pliz

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Пиндата изненади...Или беше наредена,или стварно добро се е подготвил.Ного чудно ми беше шо противнико тотално ни еден пат не удри со раката:toe:
Koj победи Пиндата?
Се знааше ебаго тава прв пат се случува у Струмица и нема домакинот да изгубе нормлано..... ај ако оде Пиндата у гости ќе видеш како се тепа ќе вика декааа пато

B

Blacks

Гостин
Беше ли некој на баиро вчера бе? Јас бех и си ветих на самио себеси оти веќе не одам. Ми излезе духо низ газо додека да се истопорам до горе.

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Беше ли некој на баиро вчера бе? Јас бех и си ветих на самио себеси оти веќе не одам. Ми излезе духо низ газо додека да се истопорам до горе.
:pos::pos:
Аман бе, шо беше толко страшно?
Народче, ламби, друштво, смеене, заебанции, и до горе мислам оти стигнах за 3минути. :)

B

Blacks

Гостин
:pos::pos:
Аман бе, шо беше толко страшно?
Народче, ламби, друштво, смеене, заебанции, и до горе мислам оти стигнах за 3минути. :)
Човек ќе си пљујнаах бубрего од шо се изморих ного. Горе ми требаше пола саат да се свестам дека сум. Јеби га пушач :P

Tr()LL*W@rL()rD

, Дрогhан ‘
Член од
29 октомври 2007
Мислења
1.626
Поени од реакции
99
Човек ќе си пљујнаах бубрего од шо се изморих ного. Горе ми требаше пола саат да се свестам дека сум. Јеби га пушач :P
Тва веќе е нешто друго...
Иначе јас 2пати слегнах 2пати се качих... :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Нема да стане лепотан, ќе стане маратонец. Си видел ли колку се они убави : ))

B

Blacks

Гостин
А бе беше ли некој на кик-бокс турниро? Кажувајте как беше и дали вреде да се оде следнио пат.. Ако има :)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Викат наместани биле некој од борбите, шо знам..

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај па не беше наместена... црногорецо цело време ни еднч не замајна...

Kajgana Shop

На врв Bottom