отворан е мислам....Kонверс осте ли не е отворен бе!?
Абе се понашат , кааак....Следам Најк јас да не се грижат они.Тренерки само горен дел продаваат за 6.500 , 7.000 и тоа стари модели , а пази лето е:pos2:Ај да е некој ептен нов модел ќе разберам , ама стар модел - сред лето он ми го продава 7.000 е ќе си питам таквото:helou:Нека се чукнат малко со цеенте , оти брзо ќе затворат.Најк добра работа шо отвории , али газдите треба да разгледат малце каталогот новио шо излезе од најк за пролетната и летната сезона , сите модели им се стари :helou:
Да да. У шкоолте даваа анкетни листове на децата. Убаво е да отворат...Шо слушам "Јахја Кемал" ке отварале у Струмица а? Саа ми стигна еден лист дали се согласуват родителте за тава школо да се отворе у Струмица, убава работа
И кој ќе оде да уче на турски? Половиинта и повеќе незнаат англиски, не па турски.
Англиски и 2 јазик бираш а турски учаш ак сакашАко отворат право одма се префрлам ни има екстерни да полагаш ни матуриНе се уче само турски бе
Полагат и они матура. Не му га секири ти за тава.Англиски и 2 јазик бираш а турски учаш ак сакашАко отворат право одма се префрлам ни има екстерни да полагаш ни матури
Хелоооу за Тимчето тава проблем ли е?ного пари е бе чувеци
ама екстерни не полагатПолагат и они матура. Не му га секири ти за тава.
е шо се 2000 евра за нас:pos2::kesa:ного пари е бе чувеци
Абе секак Деловно вајгодина даде 1000 за фотокопиранеДа давам 2.000 евра годишно за да учам средно у Јахја Кемал?
4 години по 2.000 евра= 8.000 евра ќе си питам таквото...
Ај за факултет да давам по 2.000 евра годишно нема проблем ама средно.. :helou:
Иначе нека отворат немам ништо против.