Струмица опен фестивал

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Цеца дефинитивно доаѓа во Струмица

петок, 6 јул 2012
3417

Популарната српска пејачка Светлана Ражнатовиќ- Цеца дефинитивно доаѓа во Струмица на големиот музички хепенинг „Струмица опен фестивал“ што ќе одржи од 16 до 18 август.
Според програмата пред струмичани на 16 август ќе пее Прљаво казалиште, на 17 август Харис Џиновиќ, а манифестацијата ќе ја затвори Цеца.
Освен овие изведувачи, на „Струмица опен фестивал“ ќе пеат и Миле Кузмановски, Суперхикс, Нокаут, Агушеви и други изведувачи.
Манифестацијата е во организација на Здружението Културно-забавен живот, а финансиски поддржано од Советот на општина Струмица.

http://www.vis.mk/news/2012/07/ceca-definitivno-doaga-vo-strumica

Браво за Прлјаво Казалиште, Суперхикс,Миле Кузмановски, Нокаут, Агушеви па дури и Харис Џиновиќ. Цеца ми е Аут ама нема врска сепак добри имиња организирале.

L

.Lost Angel.

Гостин
:facepalm: Ta големи муда ако доаѓа цеца :tapp: ебате тоа фестивалите све турбо фолкери :tapp: нешто асално да донесат добро ќе беше а не цеца миле кузманосвки и такви некои :confused:

Г

Грејвдигер

Гостин
Добро е, ќе се извадат со Суперхикс и Нокаут (y) , мислев само Цеца, Прљаво казалиште и Харис ќе ги носат.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Биче село весело. :ROFLMAO:

Суперхикс се сегде веќе, и они здосадија. Нокаут... Ај.

L

Löwe

Гостин
Заев гледам одма Копи/Пејст прави на Пиво фестот, и на ѕвездите кои беа во Прилеп. :tapp:

Г

Грејвдигер

Гостин
Заев гледам одма Копи/Пејст прави на Пиво фестот, и на ѕвездите кои беа во Прилеп. :tapp:
Да бе, пошто нели Скопје, Охрид, Битола... не избација свои фестивали, па Струмица копира од Прилеп. :facepalm:

А плоштадот, а а а? :icon_lol:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ѕвездите беее :pos::ROFLMAO:
Ај можда ќе добијат некој гром гратис на бина Ако има Бога и Цеца и Меца и сите лизгачи на стара слава :sick:

L

Löwe

Гостин
Ѕвездите беее :pos::ROFLMAO:
Ај можда ќе добијат некој гром гратис на бина Ако има Бога и Цеца и Меца и сите лизгачи на стара слава :sick:
Сакав во наводници да го ставам, али се премислив. Изгледа требаше да го ставам во наводници.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Сметајте дека Струмица има 72 села кои го ранат градот така да мора и за тие луѓе да се води сметка а богами и на Струмичани повеќе им лежи Цеца од некој си таму ХипХоповци, Техновци, Металци и слични , според мене избоот не е многу лош, не дека Цеца и Харис ми се по вкус но како познавач на приликите знам дека токму овие ќе привлечат најмногу внимание, испиени пива, изедена скара и тепачки. Сето она на што се пали народот во Струмица.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Сметајте дека Струмица има 72 села кои го ранат градот така да мора и за тие луѓе да се води сметка а богами и на Струмичани повеќе им лежи Цеца од некој си таму ХипХоповци, Техновци, Металци и слични , според мене избоот не е многу лош, не дека Цеца и Харис ми се по вкус но како познавач на приликите знам дека токму овие ќе привлечат најмногу внимание, испиени пива, изедена скара и тепачки. Сето она на што се пали народот во Maкедонија.
*

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
Ќе им се исполни сонот на некои сограѓани и сограѓанки мои, сите овие superstars да ги слушаат во живо наместо у кафиќ после 00:00 (таква е шемата, на крај се пушта српско од пред 30 години, оние чаше ломим руке ми крваре зашто ниси сада ту). Па од селата кога ќе дојдат овие тоа ќе стане Струмица Опен Мишкојада, ќе треба да прскаат против инсекти наредниот ден, тони пот ќе се лее на плоштадот. Хорор ми е во главата додека ги замислувам сцениве...

Кошаркарите изгубија па сега и ова кога го прочитав...

Еве како помош на организаторите направив и официјален постер.

strumicaopenposter.jpg

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Иако сум од Струмица не планирам да присуствувам на вакви дивјачко-турбо фолкерски манифестации каде ќе ми пејат Харис Џиновиќ, Цеца и не ти знам кој друг... Единствено може да бидам присутен за Суперхикс и Нокаут и онака да се премајнам некаде од страна поради ладно пиво, а да ги слушам овие како ми завиваат како волци јок!

Муабетите веќе се шират низ Струмица: "Брат ќе одаме ли на фестивало?" Ного ќее јако, Харис ЏиновиЧ ќи пее, има да се направаме летва...." :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom